Традиційний осінній десерт: рецепт гарбузового пирога з карамеллю, згущеним молоком та вершками

Рецепти 10:51 - 29 вересня 2022

Вам знадобиться лише декілька інгредієнтів

Традиційний осінній десерт: рецепт гарбузового пирога з карамеллю, згущеним молоком та вершками

Покроковий рецепт гарбузового пирога з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками/Фото: Pexels

Традиційний осінній десерт з гарбуза, який легко приготувати. Його радять подавати разом з гарячими напоями.

Гарбузовий пиріг з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками: інгредієнти

Для пирога

  • Суміш для кексів — 425 г
  • Яйця — 1 шт
  • Гарбузове пюре — 425 г
  • Мелена кориця — 1 ч.л
  • Мелений мускатний горіх — 1/2 ч.л

Для глазурі

  • Карамель — 340 г
  • Згущене молоко — 340 г
  • Сіль 1/2 ч.л

Для топінгу 

  • Вершки 35% — 3 склянки

Як приготувати гарбузовий пиріг з карамеллю, згущеним молоком та збитими вершками

  1. Розігрійте духовку до 180 градусів. Змастіть форму для випікання вершковим маслом.
  2. Змішайте суміш для кексів, яйце, гарбузове пюре, корицю та мускатний горіх.
  3. Викладіть у форму та випікайте 25-30 хвилин.
  4. Залиште пиріг охолонути на одну годину. Проткніть отвори дерев'яною паличкою по всій поверхні.
  5. Змішайте карамель, згущене молоко та сіль. Вилийте на пиріг та поставте його в холодильник на 2 години.
  6. Збийте міксером вершки та викладіть крем на пиріг.
  7. Наріжте та подавайте з гарячими напоями. Смачного!

Раніше ми писали рецепт домашньої настоянки на осінь.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1