Рецепт ситного супу зі свіжих лісових грибів

Рецепти 15:31 - 30 вересня 2022

Подавати грибний суп найкраще з дрібно нарізаною зеленню та звареним яйцем

Рецепт ситного супу зі свіжих лісових грибів

Рецепт супу зі свіжих лісових грибів / Фото: скріншот з відео

Восени саме час збиратися в ліс на полювання за грибами. І якщо вам пощастить у пошуках, рекомендуємо вам приготувати смачний та ароматний суп зі свіжих лісових грибів.

Інгредієнти:

  • Лісові гриби - 200 г
  • Перлова крупа - 50 г
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Морква - 1 шт. (маленька)
  • Сіль та перець - за смаком

Приготування:

  1. Гриби очистити від лісового сміття, промити та нарізати. Відварити у каструлі із підсоленою водою, кілька разів зливаючи воду.
  2. Додати промиту перловку. Варити крупу приблизно 40-50 хвилин.
  3. Моркву очистити і натерти на терці. Цибулю і часник почистити від лушпиння, цибулю нарызати, а часник пропустити через прес. Все обсмажити до м'якості.
  4. Овочеву засмажку додати в бульйон. Варити до готовності крупи та овочів, не забуваючи про сіль, перець та інші спеції.

Подавати грибний суп найкраще з дрібно нарізаною зеленню та звареним яйцем.

Нагадаємо, раніше ми розповідали, що деякі сорти грибів не можна маринувати на зиму. Експерти назвали види, які краще замаринувати, а які - засолити, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.

Джерело: Тhe Limе

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1