Смачний сніданок за 40 хвилин: рецепт гарбузових млинців
Гарбузові млинці чудово поєднуються з медом або кленовим сиропом
Для осіннього ранку: рецепт ніжних гарбузових млинців/Фото: Pexels
Ароматний та ніжний сніданок для холодного осіннього ранку. Гарбуз — смачний інгредієнт, який чудово поєднується із солодкими стравами.
Гарбузові млинці: інгредієнти
- Гарбуз — 200 г
- Кисломолочний сир — 200 г
- Кефір — 200 мл
- Молоко — 200 мл
- Яйця — 2 шт
- Пшеничне борошно — 200 г
- Харчова сода — 5 г
- Цукор — 40 г
- Соняшникова олія — 40 мл
- Сіль — за смаком
Як приготувати гарбузові млинці
- Очистіть гарбуз та наріжте кубиками. У невеликій кількості води варіть його 10 хвилин. Злийте воду та пюруйте гарбуз.
- Змішайте гарбузове пюре, кисломолочний сир, молоко, кефір, яйця, борошно, соду, сіль та цукор. Перемішайте до однорідності.
- Змастіть сковорідку олією та викладіть масу. Смажте на маленькому вогні по 3-4 хвилини з кожного боку. Після кожного млинця змащуйте сковоровідку олією. Подавайте страву з джемом або сметаною
Раніше ми писали рецепт горіхових цукерок з шоколадом.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ