Ароматна страва: рецепт пирога із м'ясом
Пиріг краще подавати гарячим

Рецепт пирога з фаршем та сиром/Фото: Pinterest
Пиріг, який з легкістю може стати улюбленою стравою багатьох. Ніжний смак дріжджового тіста з начинкою здивує ваших близьких.
Відкритий пиріг з м'ясом: інгредієнти
- Пшеничне борошно — 500 г
- Сухі дріжджі — 1ч.л
- Цукор — 1 ст.л
- Вода — 250 мл
- Майонез — 1 с.л
- М'ясний фарш — 300 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Твердий сир — 100 г
- Соняшникова олія — 30 мл
- Сіль, чорний мелений перець — за смаком
Як приготувати відкритий пиріг з м'ясом
- Змішайте просіяне борошно, дріжджі, цукор, сіль та теплу воду. Замісіть тісто. Залиште на 15-20 хвилин.
- Наріжте цибулю та обсмажте на сковорідці до м'якості. Додайте фарш, сіль та перець. Тримайте на вогні 7-8 хвилин, постійно помішуючи.
- Змастіть форму олією та розподіліть тісто. Змастіть його майонезом та розкладіть зверху фарш. Посипте тертим сиром й запікайте 40-45 хвилин при 180 градусах. Смачного!
Раніше ми писали як приготувати пісний капусняк без м'яса.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні