ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ароматна страва: рецепт пирога із м'ясом

Рецепти 11:51 - 13 жовтня 2022

Пиріг краще подавати гарячим

Ароматна страва: рецепт пирога із м'ясом

Рецепт пирога з фаршем та сиром/Фото: Pinterest

Пиріг, який з легкістю може стати улюбленою стравою багатьох. Ніжний смак дріжджового тіста з начинкою здивує ваших близьких.

Відкритий пиріг з м'ясом: інгредієнти

  • Пшеничне борошно — 500 г
  • Сухі дріжджі — 1ч.л
  • Цукор — 1 ст.л
  • Вода — 250 мл
  • Майонез — 1 с.л
  • М'ясний фарш — 300 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Твердий сир — 100 г
  • Соняшникова олія — 30 мл
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати відкритий пиріг з м'ясом

  1. Змішайте просіяне борошно, дріжджі, цукор, сіль та теплу воду. Замісіть тісто. Залиште на 15-20 хвилин.
  2. Наріжте цибулю та обсмажте на сковорідці до м'якості. Додайте фарш, сіль та перець. Тримайте на вогні 7-8 хвилин, постійно помішуючи.
  3. Змастіть форму олією та розподіліть тісто. Змастіть його майонезом та розкладіть зверху фарш. Посипте тертим сиром й запікайте 40-45 хвилин при 180 градусах. Смачного!

Раніше ми писали як приготувати пісний капусняк без м'яса.

Джерело: Мeta.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин