Сніданок по-українськи: як швидко та смачно приготувати великий дерун
Такий сніданок надасть відчуття ситості на цілий день

Ідеальний рецепт деруна на сніданок/Фото:Pinterest
Деруни - улюблена страва багатьох українців ось уже багато століть поспіль. Ця страва користується популярністю у багатьох країн світу, легка у приготуванні та доступна кожному.
Деталі
Приготування сніданку - це ще той квест. Люди ще з вечора ламають собі голову, що приготувати собі вранці. Аби такого не було пропонуємо чудовий варіант хрусткого, пахучого та величезного сніданку, яким можна наїстися і забути про обід та вечерю.
Інгрідієнти:
- катопля - 2 шт
- цибуля - половинка
- борошно - 1 ст. ложка
- сіль, перець
- зелень
Приготування:
- тоненько нарізати картоплю та цибулю соломкою
- додати сіль та перець
- всипати борошна та добре розім'яти все руками
- розігріти пательню та викласти на неї всю готову суміш
- смажити під кришкою 4-5 хв до рум'яності
- перевернути, зменшити вогонь та тушкувати протягом 1 хв
Все дуже легко, швидко та просто. Ваш величезний дерун вийде хрумким ззовні і соковитим в середині.
Маленький секретик: до приготування страви можна додати часник, сир, копчену паприку та молоко. Тоді дерун вийде ще ніжнішим. А якщо у вас вранці є більше часу, можна подати це все з грибною підливою або сметанково-часниковим соусом.
Якщо ви любите фаст-фуд, пропонуємо приготувати вдома смачну картоплю фрі, як у МакДональдс.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!