ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Сніданок по-українськи: як швидко та смачно приготувати великий дерун

Рецепти 15:38 - 13 жовтня 2022

Такий сніданок надасть відчуття ситості на цілий день

Сніданок по-українські: як швидко та смачно приготувати великий дерун

Ідеальний рецепт деруна на сніданок/Фото:Pinterest

Деруни - улюблена страва багатьох українців ось уже багато століть поспіль. Ця страва користується популярністю у багатьох країн світу, легка у приготуванні та доступна кожному.

Деталі

Приготування сніданку - це ще той квест. Люди ще з вечора ламають собі голову, що приготувати собі вранці. Аби такого не було пропонуємо чудовий варіант хрусткого, пахучого та величезного сніданку, яким можна наїстися і забути про обід та вечерю.

Інгрідієнти:

  • катопля - 2 шт
  • цибуля - половинка
  • борошно - 1 ст. ложка
  • сіль, перець
  • зелень

Приготування:

  1. тоненько нарізати картоплю та цибулю соломкою
  2. додати сіль та перець
  3. всипати борошна та добре розім'яти все руками
  4. розігріти пательню та викласти на неї всю готову суміш
  5. смажити під кришкою 4-5 хв до рум'яності
  6. перевернути, зменшити вогонь та тушкувати протягом 1 хв

Все дуже легко, швидко та просто. Ваш величезний дерун вийде хрумким ззовні і соковитим в середині.

Маленький секретик: до приготування страви можна додати часник, сир, копчену паприку та молоко. Тоді дерун вийде ще ніжнішим. А якщо у вас вранці є більше часу, можна подати це все з грибною підливою або сметанково-часниковим соусом.

Якщо ви любите фаст-фуд, пропонуємо приготувати вдома смачну картоплю фрі, як у МакДональдс.

Джерело: МЕТА

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин