RU UA
1

Для холодної осені: рецепт крем-супу з пореєм

Рецепти 11:27 - 17 жовтня 2022

При подачі страви додайте сухарики та зелень

Для холодної осені: рецепт крем-супу з пореєм

Ніжна страва за 40 хвилин: покроковий рецепт крем-супу з пореєм/Фото: Pexels

Ніжна та ароматна страва, яка зігріє вас у холодну осінь. Крем-суп з пореєм зможе приготувати кожен.

Крем-суп з пореєм: інгредієнти

  • Цибуля порей — 2 шт
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Картопля — 300 г
  • Овочевий бульйон — 1 л
  • Вершкове масло — 1 ст.л
  • Оливкова олія — 2 ст.л
  • Вершки — 150 мл
  • Сушене орегано — 5 г
  • Сіль — 2 г
  • Перець — 2 г

Як приготувати крем-суп з пореєм

  1. Помийте та почистьте овочі. Наріжте білу частину порею. Подрібніть цибулю та наріжте кубиками картоплю.
  2. Легко обсмажте цибулю на розігрітому маслі. Через хвилину додайте порей та продовжуйте обсмажувати 4 хвилини, постійно помішуючи.
  3. Додайте картоплю, прянощі, сіль, перець. Влийте овочевий бульйон, готуйте після закипання 15 хвилин на середньому вогні.
  4. Пюруйте суп блендером. Додайте вершки, оливкову олію та доведіть до кипіння.
  5. Розлийте по тарілках, додайте крутони та зелень. Смачного!

Раніше ми писали рецепт буженини з чебрецем та часником.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин