Для холодної осені: рецепт крем-супу з пореєм
При подачі страви додайте сухарики та зелень

Ніжна страва за 40 хвилин: покроковий рецепт крем-супу з пореєм/Фото: Pexels
Ніжна та ароматна страва, яка зігріє вас у холодну осінь. Крем-суп з пореєм зможе приготувати кожен.
Крем-суп з пореєм: інгредієнти
- Цибуля порей — 2 шт
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Картопля — 300 г
- Овочевий бульйон — 1 л
- Вершкове масло — 1 ст.л
- Оливкова олія — 2 ст.л
- Вершки — 150 мл
- Сушене орегано — 5 г
- Сіль — 2 г
- Перець — 2 г
Як приготувати крем-суп з пореєм
- Помийте та почистьте овочі. Наріжте білу частину порею. Подрібніть цибулю та наріжте кубиками картоплю.
- Легко обсмажте цибулю на розігрітому маслі. Через хвилину додайте порей та продовжуйте обсмажувати 4 хвилини, постійно помішуючи.
- Додайте картоплю, прянощі, сіль, перець. Влийте овочевий бульйон, готуйте після закипання 15 хвилин на середньому вогні.
- Пюруйте суп блендером. Додайте вершки, оливкову олію та доведіть до кипіння.
- Розлийте по тарілках, додайте крутони та зелень. Смачного!
Раніше ми писали рецепт буженини з чебрецем та часником.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ