Для бадьорого ранку: приготуємо три неймовірно смачні варіанти кави
Пропонуємо скуштувати каву з лимоном, карамеллю або вершками

Рецепт приготування смачної кави вдома / Фото: Freepik
Ранок не завжди починається з кави, проте, щоб ваш день почався бадьоро пропонуємо вам виділи небагато часу та все ж приготувати один з трьох неймовірно смачних варіантів гарячого напою.
Мокко з лимоном
Лимонне мокко: інгредієнти
- 500 мл міцної чорної кави
- 3 ст. л. меду
- сік лимона (за вподобанням)
Спосіб приготування мокко з лимоном:
- Заваріть дуже міцну каву (50-60 г заварити у 500 мл води).
- Профільтруйте через конвертики з фільтрувального паперу, або просто процідіть.
- Додайте мед та лимон.
Таку каву слід пити з маленьких горнят.
Кава з карамеллю
Кава з карамеллю: інгредієнти
- 4 ст. л. меленої кави
- 4 ст. л. рідкої карамелі
- 4 ст. л. збитих вершків
Спосіб приготування кави з карамеллю:
- У невеликій посудині змішайте 100 г цукру та 2 ст. л. води. Цей сиром нагрівайте на маленькому вогні, постійно помішуючи.
- Як тільки карамель стане коричневого відтінку, зніміть її з вогню та додайте трішки лимонного соку.
- Зваріть каву та додайте туди звареної карамелі.
- Налийте каву в чашку та прикрасьте вершками.
Крем-кава по-французьки
Інгредієнти для крем-кави на 2 порції:
- 200 мл готової кави
- 250 мл молока
- 3 ст. л. цукру
- 2 ст. л. вершків
Як приготування крем-каву по-французьки:
- Розігрійте молоко з цукром, влийте до нього вершки та ретельно змішайте, не ставлячи на вогонь.
- Додати вже готову гарячу каву до молочної суміш та розлити по горнятках.
Раніше ми писали рецепт смачних лимонних оладок, які стануть чудовою інтерпретацією для пізнього сніданку. Ці оладки мають свіжий смак, соковитий жовтий колір та виходять м’які і з золотими краями.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!