RU UA
1

Для холодної пори року: готуємо курячий суп з картоплею та пряностями

Рецепти 12:18 - 31 жовтня 2022

Подавайте страву з хрусткими часниковими грінками

Для холодної пори року: готуємо курячий суп з картоплею та пряностями

Завжди актуальна класика: рецепт курячого супу з картоплею та пряностями/Фото: Pinterest

Курячий суп з картоплею та прянощами зігріє вас у холодну пору року. Ця страва ситна та легка для шлунку.

Курячий суп з картоплею та прянощами: інгредієнти

  • Куряче філе — 2 шт
  • Картопля — 4 шт
  • Цибуля шалот — 2 шт
  • Морква — 1 шт
  • Зубчики часнику — 2 шт
  • Свіжий корінь імбиру — 15 г
  • Вершкове масло — 40 г
  • Зіра — 1 ч.л
  • Мелений коріандр — 1 ч.л
  • Мелена кориця — 1/2 ч.л
  • Стручки кардамону — 3 шт
  • Сіль, перець, зелень — за смаком

Як приготувати курячий суп з картоплею та прянощами

  1. Очистіть цибулю, моркву та імбир. Наріжте цибулю та моркву кубиками, а імбир та часник — тонкими пластинками.
  2. Покладіть масло в сковорідку та добре розігрійте. Обсмажте інгредієнти до м'якості.
  3. Наріжте куряче філе поперек волокон невеликими шматками.
  4. Наріжте картоплю кубиками.
  5. Закип'ятіть 1.5 л води й покладіть філе та картоплю. Додайте спеції та обсмажені овочі.
  6. Доведіть до кипіння та тримайте на маленькому вогні 20 хвилин.
  7. Розлийте по тарілках та додайте зелень. Смачного!

Раніше ми писали старовинний рецепт "Гетьманського" борщу.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин