Для холодної пори року: готуємо курячий суп з картоплею та пряностями
Подавайте страву з хрусткими часниковими грінками

Завжди актуальна класика: рецепт курячого супу з картоплею та пряностями/Фото: Pinterest
Курячий суп з картоплею та прянощами зігріє вас у холодну пору року. Ця страва ситна та легка для шлунку.
Курячий суп з картоплею та прянощами: інгредієнти
- Куряче філе — 2 шт
- Картопля — 4 шт
- Цибуля шалот — 2 шт
- Морква — 1 шт
- Зубчики часнику — 2 шт
- Свіжий корінь імбиру — 15 г
- Вершкове масло — 40 г
- Зіра — 1 ч.л
- Мелений коріандр — 1 ч.л
- Мелена кориця — 1/2 ч.л
- Стручки кардамону — 3 шт
- Сіль, перець, зелень — за смаком
Як приготувати курячий суп з картоплею та прянощами
- Очистіть цибулю, моркву та імбир. Наріжте цибулю та моркву кубиками, а імбир та часник — тонкими пластинками.
- Покладіть масло в сковорідку та добре розігрійте. Обсмажте інгредієнти до м'якості.
- Наріжте куряче філе поперек волокон невеликими шматками.
- Наріжте картоплю кубиками.
- Закип'ятіть 1.5 л води й покладіть філе та картоплю. Додайте спеції та обсмажені овочі.
- Доведіть до кипіння та тримайте на маленькому вогні 20 хвилин.
- Розлийте по тарілках та додайте зелень. Смачного!
Раніше ми писали старовинний рецепт "Гетьманського" борщу.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ