ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Швидко і яскраво: рецепт фаршированого перцю по-італійські

Рецепти 19:47 - 08 листопада 2022

Головна їх відмінність від наших в тому, що в Україні фарширують весь перець, а італійці — половинки з додаванням сиру

Швидко і яскраво: рецепт фаршированого перцю по-італійські

Рецепт фаршированого перцю по-італійські / Фото: Freepik

Ми з вами звикли до наших улюблених та ситних фаршированих перців. А чи знали ви, що його також роблять і в Італії? Головна відмінність в тому, що в Україні фарширують весь перець, зрізуючи з нього лише "кришечку", а в Італії — розрізаючи перчик навпіл.

Ця страва нескладна і до того ж, як відомо, італійці люблять готувати "швидко і яскраво".

Фарширований перець по-італійські: інгредієнти

  • Перець солодкий — 3 шт
  • Яловичий фарш — 250 г
  • Яйця — 2 шт
  • Часник — 3 зубчики
  • Петрушка — 10 г
  • Сало сиров'ялене — 30 г
  • Шпинат — 30 г
  • Моцарела — 250 г
  • Пармезан тертий — 7 г
  • Панірувальні сухарі — 30 г
  • Вода — 100 г
  • Оливкова олія — 10 мл
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування італійського фаршированого перцю:

  1. Перець очистіть і розріжте навпіл, щоб утворилися два "човники".
  2. Сало наріжте кубиками. Часник почавіть бічною стороною ножа. Петрушку й шпинат подрібніть. Все перемішайте у мисці.
  3. Додайте фарш, пармезан, панірувальні сухарі, яйця, воду, оливкову олію, сіль. Перемішайте до однорідної консистенції.
  4. Моцарелу наріжте скибочками.
  5. Форму для випікання змастіть оливковою олією, у перець покладіть начинку, зверху викладіть м’який сир, петрушку із цибулею та панірувальні сухарі.
  6. Розігрійте духовку до температури 180 градусів та відправте запікатися на 30-35 хвилин.

Страва готова! Смачного!

Раніше ми розповідали, що баклажанна ікра стане чудовим доповненням до основної страви, а також її можна використовувати як намазку на хліб. Пропонуємо два рецепти цієї універсальної закуски на зиму, яка сподобається усій сім'ї.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин