Швидкий та особливий варіант десерту: рецепт грушевого пирога з камамбером
На приготування такого десерту знадобиться менше години

Рецепт пирога з грушами та камамбером / Фото: Freepik
Пиріг з грушами і камамбером — чудовий та легкий у приготуванні десерт. Інтенсивний запах сиру у поєднанні з м’якоттю фрукта робить пиріг неймовірно смачним.
Пиріг з грушами і камамбером: інгредієнти
- Листкове тісто – 500 г
- Груші – 3 шт
- Сир камамбер – 300 г
- Цукор – 60 г
- Олія соняшникова – 20 мл
Спосіб приготування грушевого пирога з камамбером:
- Деко застеліть пергаментом, змастіть олією і викладіть на нього розкатане листове тісто.
- Груші помийте, очистіть від шкірки, розріжте навпіл і видаліть серцевини.
- Камамбер наріжте тонкими пластинками.
- На тісто розкладіть шматочки камамберу, на них покладіть половинки груш і посипте все цукром.
- Помістіть деко у розігріту до 180°C духовку на 30 хвилин.
- Діставайте пиріг з форми, коли він вже трохи охолоне.
Смачного!
Час глінтвейну настає з приходом холодів. Цей чудовий коктейль допоможе зігрітися, прогнати похмурий настрій та зміцнити імунітет. Тому ми розповідали про кілька рецептів приготування глінтвейну.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ