Бюджетна страва української кухні: покроковий рецепт колоченої пасулі
Перед приготуванням відваріть 500 грамів квасолі та збережіть відвар

Родом із Закарпаття: рецепт колоченої пасулі/Фото: Pinterest
Ароматна українська страва, яку неможливо не спробувати. Закарпатська колочена пасуля подібна до супу, однак смак має зовсім інший. Пропонуємо приготувати страву та порадувати своїх близьких.
Колочена пасуля: інгредієнти
- Квасоля — 500 г
- Вода — 1 л
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Морква — 1 шт
- Зубчики часнику — 4 шт
- Олія — 4 ст.л
- Борошно — 1 ст.л
- Мелена паприка — 2 ч.л
- Сіль — 1 ч.л
- Мелений духмяний перець — 1/2 ч.л
- Зелень — 30 г
Як приготувати колочену пасулю
- Подрібніть часник. Наріжте крупно моркву та цибулю. Обсмажте на маленькому вогні без часнику.
- Додайте часник, паприку та готуйте 1 хвилину.
- Всипте борошно та поступово вливайте відвар від квасолі. Готуйте до загустіння.
- В каструлю покладіть овочі та квасолю. Варіть на невеликому вогні 5 хвилин.
- Додайте зелень та перець за бажанням. Страва готова, смачного!
Раніше ми писали рецепт пухких полтавських вареників на кефірі.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ