RU UA
1

Бюджетна страва української кухні: покроковий рецепт колоченої пасулі

Рецепти 17:47 - 17 листопада 2022

Перед приготуванням відваріть 500 грамів квасолі та збережіть відвар

Бюджетна страва української кухні: покроковий рецепт колоченої пасулі

Родом із Закарпаття: рецепт колоченої пасулі/Фото: Pinterest

Ароматна українська страва, яку неможливо не спробувати. Закарпатська колочена пасуля подібна до супу, однак смак має зовсім інший. Пропонуємо приготувати страву та порадувати своїх близьких. 

Колочена пасуля: інгредієнти

  • Квасоля — 500 г
  • Вода — 1 л
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Зубчики часнику — 4 шт
  • Олія — 4 ст.л
  • Борошно — 1 ст.л
  • Мелена паприка — 2 ч.л
  • Сіль — 1 ч.л
  • Мелений духмяний перець — 1/2 ч.л
  • Зелень — 30 г

Як приготувати колочену пасулю

  1. Подрібніть часник. Наріжте крупно моркву та цибулю. Обсмажте на маленькому вогні без часнику.
  2. Додайте часник, паприку та готуйте 1 хвилину.
  3. Всипте борошно та поступово вливайте відвар від квасолі. Готуйте до загустіння.
  4. В каструлю покладіть овочі та квасолю. Варіть на невеликому вогні 5 хвилин.
  5. Додайте зелень та перець за бажанням. Страва готова, смачного!

Раніше ми писали рецепт пухких полтавських вареників на кефірі.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин