RU UA
1

Смачно та по-новому: ресторанний рецепт салату Олів'є

Рецепти 11:47 - 18 листопада 2022

Кулінарка пропонує додавати в салат не відварену картоплю

Смачно та по-новому: ресторанний рецепт салату Олів'є

Ресторанний рецепт салату Олів'є / Фото: Freepik

У кожного є свій улюблений рецепт класичного салату Олів'є. Хтось не любить додавати горошок або моркву, а хтось замість ковбаси додає м'ясо. Цього розу, ми пропонуємо ресторанний рецепт салату.

Кулінарка пропонує додавати в салат не відварену картоплю.

Олів'є: інгредієнти

  • Картопля – 4 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Яйця – 4 шт.
  • Зелена цибуля – пучок
  • Шинка або ковбаса – 400-500 г
  • Зелений горошок – 1 банка
  • Квашені огірки – 10 шт.
  • Олія
  • Майонез
  • Сіль та перець – за смаком

Спосіб приготування Олів'є як у ресторані:

  1. Відваріть моркву та яйця. Дайте їм охолонути, а потім наріжте дрібним кубиком.
  2. Очистіть картоплю та наріжте її також дрібними кубиками. Налийте в пательню олію і поступово обсмажте до повної готовності. Обсушіть від зайвої олії.
  3. Змішайте всі інгредієнти (окрім цибулі) у глибокій посудині.
  4. Заправте майонезом. Додайте зелену цибулю. Поперчіть і посоліть до смаку.

Якщо ви хочете відмовитися від покупного майонезу, але не уявляєте салат без цього соусу, то пропонуємо приготувати чудову альтернативу — домашній майонез без яєць на молоці.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин