Насичений смак та яскравий колір: готуємо картопляне пюре з горошком і м'ятою
Ця страва стане чудовим гарніром до м'яса чи риби

Рецепт картопляного пюре з горошком і м'ятою/Фото: pexels
Ми пропонуємо рецепт страви, яка здивує усю сім'ю. Звичне картопляне пюре можна приготувати оригінальним способом, додавши всього два інгредієнти.
Картопляне пюре з горошком і м'ятою: інгредієнти
- картопля - 4 шт.
- зелений горошок (можна взяти заморожений) - 100 г
- масло вершкове - 50 г
- молоко - 50 мл
- м'ята - 10 г
- сіль - за смаком
Спосіб приготування
- Почищену та порізану на шматочки картоплю відваріть у підсоленій воді до готовності. Готову картоплю розімніть до однорідної маси, додавши масло і молоко.
- Зелений горошок проваріть у підсоленій воді 3-4 хвилини.
- М'яту подрібніть у блендері разом з горошком. Додайте до картоплі та ретельно перемішайте.
- Розкладіть пюре по тарілках і подавайте до столу з листочками м'яти.
Раніше ми писали, що можна приготувати із "вчорашнього" пюре. Зберігайте собі цей рецепт, адже багато в кого пюре залишається на наступний день, а розігріте воно уже зовсім не смачне.
Джерело:
shuba.life
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ