RU UA
1

Насичений смак та яскравий колір: готуємо картопляне пюре з горошком і м'ятою

Рецепти 15:26 - 21 листопада 2022

Ця страва стане чудовим гарніром до м'яса чи риби

Насичений смак та яскравий колір: готуємо картопляне пюре з горошком і м'ятою

Рецепт картопляного пюре з горошком і м'ятою/Фото: pexels

Ми пропонуємо рецепт страви, яка здивує усю сім'ю. Звичне картопляне пюре можна приготувати оригінальним способом, додавши всього два інгредієнти. 

Картопляне пюре з горошком і м'ятою: інгредієнти

  • картопля - 4 шт.
  • зелений горошок (можна взяти заморожений) - 100 г
  • масло вершкове - 50 г
  • молоко - 50 мл
  • м'ята - 10 г
  • сіль - за смаком

Спосіб приготування

  1. Почищену та порізану на шматочки картоплю відваріть у підсоленій воді до готовності. Готову картоплю розімніть до однорідної маси, додавши масло і молоко.
  2. Зелений горошок проваріть у підсоленій воді 3-4 хвилини.
  3. М'яту подрібніть у блендері разом з горошком. Додайте до картоплі та ретельно перемішайте.
  4. Розкладіть пюре по тарілках і подавайте до столу з листочками м'яти.

Раніше ми писали, що можна приготувати із "вчорашнього" пюре. Зберігайте собі цей рецепт, адже багато в кого пюре залишається на наступний день, а розігріте воно уже зовсім не смачне. 

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин