Стародавній рецепт із Черкащини: готуємо пишні вареники у духовці
Блогерка поділилася цікавим автентичним рецептом приготування вареників

Стародавній рецепт із Черкащини: рецепт пишних вареників у духовці/Фото: кадр з відео Instagram Світлана Левицька
Якщо ви хочете приготувати смачну та ситну вечерю, вам напевно сподобається цей рецепт. Пропонуємо приготувати вареники в духовці. Страва досить проста та смачна. Ви неодмінно будете задоволені результатом.
Цей цікавий автентичний рецепт приготування вареників був поширений на Черкащині. Саме про нього розповіла фудблогерка Світлана Левицька.
Рецепт вареників у духовці: інгредієнти
Для тіста:
- Кисле молоко або кефір - 500 мл
- Сода - 1.5 ч.л
- Сіль - 1 ч.л
- Борошно ~ 700 г
Для начинки:
- Творог - 500 г
- Цукор - 50 г
- Яйце - 1 шт
- Сіль – дрібка
Для заливки:
- Сметана (в ідеалі домашня) - 200 г
- Яйце
- Сіль, цукор, ваніль чи цедра - за смаком
Спосіб приготування вареників у духовці дивіться на відео. Фудблогерка поділилася детальною інструкцією.
Пропонуємо також приготувати картопляний кіш, який чудово підійде для обіду чи вечері. Гриби додадуть йому смаку та соковитості. Вийде справді класно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!