Рецепт яблучного пирога з корицею нашвидкоруч: легкий десерт до чаю
Усі інгредієнти до нього вважаються вельми доступними, тож смаколик по кишені не вдарить точно

Фото: winiary.pl
Пропонуємо зберегти в закладки чудову ідею на десерт, особливо коли хочеться подати до чаю що-небудь тепле і смачненьке.
Рецепт стане в пригоді всім, хто не хоче витрачати багато часу на тісто, а замість тривалого перебування на кухні бажає швидко і просто приготувати яблучний пиріг.
Інгредієнти
- Яйце - 4 шт
- Цукор - 1 склянка
- Борошно - 1 склянка
- Розпушувач - 1 ч.л
- Оцет - 1 ст.л
- Кориця - дрібка
- Цукрова пудра - 0,5 склянки
- Яблука - 4 шт
- Желатин - 4 ч.л
Як готувати
- Збийте яєчні білки до однорідної маси, потім додайте цукор, жовтки й оцет із борошном, розпушувачем. Не забудьте покласти дрібку кориці.
- Вилийте масу на деко приблизно 24 на 39 см. Відправте в розігріту до 175 градусів духовку на 15 хвилин.
- Желатин розведіть в 1/5 склянки гарячої води та змішайте з нарізаними яблуками. Вилийте все на теплий бісквіт і відправте в холодильник для застигання.
- Для крему розведіть 2 чайні ложки желатину в 1/5 склянки гарячої води і збийте з цукровою пудрою з вершками до загустіння. Після цього вилийте суміш на яблука і дайте застигнути.
Також приготуйте білий суп буквально з кількох продуктів.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні