Картопляний кіш з грибами: ситно і надзвичайно смачно
Для страви можна використати картопляне пюре, яке залишилося після вечері чи обіду

Картопляний кіш з грибами: ситно і надзвичайно смачно/ Фото: pexels
Картопляний кіш чудово підійде для обіду чи вечері. Гриби додадуть йому смаку та соковитості. Вийде справді класно.
Аджика з волоськими горіхами: пісний соус до гарніру
Що треба:
- 600 г картопляного пюре
3 ст. л. борошна
сіль, перець
олія
Для начинки:
- 10 печериць
1 цибулина
200 г твердого сиру
20 г вершкового масла
Приготування:
Наріжте гриби й цибулю кубиками. Розігрійте сковорідку й на великій кількості олії підсмажте цибулю, потім додайте до неї гриби. Посоліть, поперчіть й додайте вершкового масла. Тушкуйте протягом 5 хвилин.
Натріть сир, змішайте холодне пюре з борошном сіллю та перцем. Змастіть форму для випічки олією.Викладіть суміш у форму, сформуйте бортики. Викладіть начинку й зверху присипте сиром. Поставте в духовку й випікайте 30 хвилин при температурі 200 градусів. Викладайте з форми, коли пиріг прохолоне.
Раніше ми писали про те, як приготувати смажені банани з гарніром з авокадо.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!