ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Яйця по-флорентійськи на сніданок: ідеальне рішення для початку дня

Рецепти 07:00 - 20 квітня 2025

При правильному приготуванні білок застигає, а жовток залишається рідким. Він ідеально підходить для сендвіча

Фото: winiary.pl

Фото: winiary.pl

Сніданок неспроста вважається одним із найважливіших етапів у здоровому раціоні. Без насиченої та корисної страви під час ранкового прийому їжі протягом дня навряд чи вдасться досягти всіх поставлених цілей.

Цей рецепт гарний тим, що в яйцях міститься важливий для організму білок. З ним ви підтримаєте м'язову масу, отримаєте будівельний матеріал для її зміцнення.

Інгредієнти

  • Бекон - 4 шматочки
  • Хліб для тостів - 4 шматочки
  • Олія - 4 ст.л
  • Шпинат - 400 г
  • Часник - 3 зубчики
  • Яйце - 4 шт
  • Цедра лимона - трохи
  • Сир твердий - 30 г
  • Петрушка - 1 зв'язка
  • Оцет яблучний - 4 ст.л
  • Соус із хрону - 150 г
  • Сіль, перець.

Як приготувати

  1. Обсмажуйте 3-4 хвилини шпинат із нарізаним часником на рослинній олії з додаванням солі, перцю і мускатного горіха.
  2. Вміст сковороди приберіть. Викладіть у неї грінки, щоб підготувати тости.
  3. Потім обсмажте до появи апетитної скоринки 4 скибочки бекону. Для видалення зайвого жиру слід викласти їх на паперові рушники. Після цього наріжте якомога дрібніше.
  4. Дрібно наріжте петрушку та змішайте її з соусом із хрону, цедрою, перцем і беконом.
  5. Доведіть воду до кипіння і розведіть у ній 4 столові ложки оцту. Перед зануренням яєць потрібно створити ложкою воронку, а вже потім акуратно розбити в центр. Варіть приблизно 4 хвилини до загустіння білка.
  6. На кожен тост викладіть шар шпинату, потім яйце, зверху змастіть соусом і притрусіть улюбленою зеленню або меленим перцем. Смачного!

Раніше ми розповідали, як смачно приготувати котлети з яловичини.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин