Яйця по-флорентійськи на сніданок: ідеальне рішення для початку дня
При правильному приготуванні білок застигає, а жовток залишається рідким. Він ідеально підходить для сендвіча

Фото: winiary.pl
Сніданок неспроста вважається одним із найважливіших етапів у здоровому раціоні. Без насиченої та корисної страви під час ранкового прийому їжі протягом дня навряд чи вдасться досягти всіх поставлених цілей.
Цей рецепт гарний тим, що в яйцях міститься важливий для організму білок. З ним ви підтримаєте м'язову масу, отримаєте будівельний матеріал для її зміцнення.
Інгредієнти
- Бекон - 4 шматочки
- Хліб для тостів - 4 шматочки
- Олія - 4 ст.л
- Шпинат - 400 г
- Часник - 3 зубчики
- Яйце - 4 шт
- Цедра лимона - трохи
- Сир твердий - 30 г
- Петрушка - 1 зв'язка
- Оцет яблучний - 4 ст.л
- Соус із хрону - 150 г
- Сіль, перець.
Як приготувати
- Обсмажуйте 3-4 хвилини шпинат із нарізаним часником на рослинній олії з додаванням солі, перцю і мускатного горіха.
- Вміст сковороди приберіть. Викладіть у неї грінки, щоб підготувати тости.
- Потім обсмажте до появи апетитної скоринки 4 скибочки бекону. Для видалення зайвого жиру слід викласти їх на паперові рушники. Після цього наріжте якомога дрібніше.
- Дрібно наріжте петрушку та змішайте її з соусом із хрону, цедрою, перцем і беконом.
- Доведіть воду до кипіння і розведіть у ній 4 столові ложки оцту. Перед зануренням яєць потрібно створити ложкою воронку, а вже потім акуратно розбити в центр. Варіть приблизно 4 хвилини до загустіння білка.
- На кожен тост викладіть шар шпинату, потім яйце, зверху змастіть соусом і притрусіть улюбленою зеленню або меленим перцем. Смачного!
Раніше ми розповідали, як смачно приготувати котлети з яловичини.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні