Рецепт ризото по-новому: це не просто смачно — це божественно!
Обов'язково додайте базилік і тертий пармезан, щоб отримати справжнє задоволення

Фото: bbcgoodfood.com
Рецепт ризото вирізняється з-поміж інших італійських страв кремовою текстурою, легким приготуванням, відсутністю критичних вимог до якихось інструментів чи продуктів.
З іншого боку, просто залитий водою і зварений рис ризото не назвеш, тож деяких правил все ж доведеться дотриматися.
Сьогодні пропонуємо приготувати не звичайну версію, а томатну.
Інгредієнти
- Рис - 250 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Олія - 50 г
- Овочевий бульйон - 250 мл
- Помідори чері - 500 г
- Моцарела - 100 г
- Пармезан - за бажанням
Як готувати
- Викладіть рис із дрібно нарізаною цибулею і 30 г олії в глибокий посуд, придатний для мікрохвильовки. Готуйте на високій потужності 3 хвилини.
- Влийте бульйон і готуйте вже без кришки ще 10 хвилин, а потім добре перемішайте і додайте помідори з моцарелою.
- Відправте ще на 8 хвилин у мікрохвильову піч, щоб рис повністю приготувався, а помідори стали м'якими.
- Додайте решту олії, притрусіть тертим пармезаном і листям свіжого базиліка. Смачного!
Раніше ми знайшли рецепт швидкого томатного супу з часником.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні