М’ясні пальчики з грибами: розкішна страва на святковий стіл
Покроковий рецепт приготування м’ясних пальчиків з грибами

Є опис рецепта та рекомендації з приготування. Фото: скрін
М’ЯСНІ ПАЛЬЧИКИ З ГРИБАМИ. Ніжні, апетитні й надзвичайно смачні.
Інгредієнти:
- Свинина м’якоть – 700 г
- Гриби шампіньйони – 300 г
- Цибуля – 1 шт.
- Часник – 1 зубчик
- Яйце – 1 шт.
- Панірувальні сухарі – 100 г
- Борошно – 100 г
- Сіль, перець за смаком
- Рослинна олія для смаження
Приготування:
Шампіньйони нарізати невеликими шматочками. Обсмажити на олії з додаванням ріпчастої цибулі та подрібненого часнику. Під час смаження трохи підсолити. Час приготування начинки — не більше 7 хвилин.
Свинину нарізати шматками завтовшки трохи менше 1 см. Кожен шматок відбити молотком, щоб він був досить тонким та великим для загортання начинки. Приправити сіллю та перцем.
Викласти на край кожного шматка грибну начинку.
Загорнути рулетиком, не забуваючи підгортати краї справа й зліва, як у фаршированих млинцях.
Змочити рулетики з усіх боків у збитому курячому яйці. Обкачати в панірувальних сухарях із борошном.
Обсмажити на рослинній олії на розігрітій сковороді. Смажити пальчики по колу — по 1 хвилині з кожного боку.
Зменшити нагрів до мінімуму. Довести до готовності під кришкою. Час томління — близько 30 хвилин.
Смачного!
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!