Рецепт найпростішої заправки для салату: універсальний варіант
Підійде вона і для м'ясних страв, але кількість інгредієнтів доведеться пропорційно збільшити

Фото: bbcgoodfood.com
Деякі рецепти салатів вимагають додавання якоїсь пікантної нотки, чогось, що стане фінальним штрихом на композиції кулінарного шедевра.
Саме заправка на основі діжонської гірчиці стане вашою секретною зброєю, яка вб'є наповал їдців і змусить випрошувати метод приготування.
Інгредієнти
- Діжонська гірчиця — 1 ст.л
- Оливкова олія — 100 мл
- Білий винний оцет — 2 ст.л
- Цукор — дрібка
Як готувати
- Вінчиком легкими рухами збийте гірчицю.
- Невеликими порціями вливайте оцет і не забудьте додати 1 чайну ложку води, щоб домогтися кремової текстури.
- Притрусіть дрібкою цукру та сіллю. Кількість регулюйте на свій смак. Гарненько перемішайте і можете подавати.
До речі, рекомендуємо спробувати цей легкий весняний салат із тунцем, спаржею і квасолею за 10 хвилин.
Джерело:
bbcgoodfood.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні