RU UA
1

Смаженина з капусти по-мисливськи: рецепт апетитної української страви

Рецепти 20:28 - 22 листопада 2022

Цією ситною стравою, яка дуже легко готується, можна насолоджуватись як восени так і взимку

Тушкована капуста з ковбасками на тарілці

Просто й ситно: рецепт традиційної смаженини з капусти по-мисливськи/Скриншот з відео

Традиційна українська смаженина з капустою по-мисливськи надзвичайно легко готується, але це ніяк не применшує її насиченого смаку та апетитного аромату. Ділимось рецептом страви, яка стане незамінною на столі восени та взимку.

Інгредієнти

  • Квашена капуста 800 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Масло вершкове 60 г
  • Томатна паста 40 г
  • Борошно пшеничне 20 г
  • Мисливські ковбаски 150 г
  • Чорнослив без кісточки 4 шт.
  • Лавровий лист 1 шт.
  • Сіль за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Цукор – за смаком

Спосіб приготування

  1. Розігрійте половину масла у великій сковороді й покладіть у неї капусту. Тушкуйте капусту 20 хвилин, але через 15 хвилин додайте у сковорідку борошно, лавровий лист та перець й добре перемішайте.
  2. Почистіть й наріжте цибулю та моркву. Цибулю ріжте дрібно, а моркву можна натерти на крупній терці. Окремо підсмажте овочі до золотистості цибулі на маслі, яке залишилось. Додайте до них вкінці томатну пасту й 50 мілілітрів води.
  3. Додайте до капусти засмажку з морквою, подрібнений чорнослив та нарізані мисливські ковбаски. Також додайте сіль, перець та цукор й тушкуйте ще 5 хвилин. Видаліть лавровий лист й страву можна подавати до столу.

Раніше ми писали рецепт неймовірно смачної качки, фаршированої гречкою та яблуками.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин