Пиріг з рибними консервами: рецепт ніжної й простої випічки

Рецепти 20:28 - 23 листопада 2022

Ця випічка з максимально доступних продуктів дуже легко готується й прийдеться до смаку навіть тим, хто не любить рибу

Рибний пиріг на столі

Рецепт пирога з рибних консерв/Фото: Tim Bayman/Flickr

Пиріг з рибними консервами доволі незвична страва, але дуже легка в приготуванні й неймовірно смачна. Ця ніжна випічка чудово доповнить сімейну вечерю й приємно здивує гостей. Часу на приготування такого пирога потрібно зовсім небагато, але приємний смак та насичений аромат зробить його вашою фірмовою стравою.

Інгредієнти

Для тіста

  • вершкове масло – 180 г
  • сметана – 10 ст. л.
  • борошно – 320 г
  • розпушувач – 2 ч. л.
  • сіль – 1 ч. л

Для начинки

  • 2 банки (по 250 г) консервованої риби (будь-якої)
  • зелена цибуля

Для заливки

  • яйця – 3 шт.
  • сметана – 200 г
  • борошно — 2ст. л.

Спосіб приготування

  1. Замішайте сметану з маслом і сіллю, додайте розпушувач, борошно й замісіть тісто.
  2. Для начинки розімніть консервовану рибу й злийте зайвий сік. Дрібно поріжте зелену цибулю й перемішайте з рибою.
  3. Для заливки додайте до яєць дрібку солі й збийте їх до піни. Додайте сметану й борошно і добре перемішайте.
  4. Змастіть форму олією й викладіть у неї тісто, розрівняйте його й зробіть бортики. Наступним шаром викладіть консервовану рибу й також розрівняйте. Зверху викладіть заливку.
  5. Випікайте 40-45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Раніше ми писали, як приготувати печеню зі свинини. Ця страва точно сподобається вашій родині завдяки своєму виразному смаку. 

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1