RU UA
1

Поживна та солодка страва: готуємо запечені яблука з вівсянкою

Рецепти 10:42 - 25 листопада 2022

Обов’язково щедро змастіть яблука перед випіканням кокосовою олією, адже саме вона допоможе зберегти соковитість

Поживна та солодка страва: готуємо запечені яблука з вівсянкою

Чудовий варіант сніданку: рецепт запечених яблук з вівсянкою/Фото: Pinterest

Неймовірна смачна та ароматна страва, яку неможливо не спробувати. Вівсянка додасть хрустку текстуру, яка змінить смак класичних запечених яблук.

Запечені яблука з вівсянкою: інгредієнти

  • Яблука — 4 шт
  • Плющена вівсяна крупа — 70 г
  • Мигдальне борошно — 50 г
  • Коричневий тростинний цукор — 60 г
  • Волоські горіхи — 30 г
  • Родзинки — 25 г
  • Мелена кориця — 2 г
  • Морська сіль — 2 г
  • Кокосова олія — 60 мл
  • Цукрова пудра — за смаком

Як приготувати запечені яблука з вівсянкою

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. Зріжте верхню частину яблук та очистіть від серцевини. Подрібніть горіхи.
  3. Покладіть яблука у форму для випікання. Змастіть їх олією. Накрийте фольгою та випікайте 10 хвилин.
  4. Змішайте вівсянку, мигдальне борошно, коричневий цукор, горіхи, родзинки, корицю, сіль, кокосову олію та добре перемішайте.
  5. Дістаньте яблука. Викладіть всередину начинку та полийте зверху кокосовою олією. Запікайте 20 хвилин. Періодично перевіряйте готовність десерту.
  6. Залиште яблука на декілька хвилин та присипте цукровою пудрою за бажанням. Смачного!

Раніше ми писали швидкий рецепт незабутнього сметанника. Цей смачний десерт готується дуже легко й не потребує випічки, що дуже актуально у сучасних умовах аварійних відключень електроенергії.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин