Проста та смачна страва: покроковий рецепт голубців з кисломолочним сиром
Ця страва може стати чудовою прикрасою вашого столу

Голубці з кисломолочним сиром/Фото: Pixabay
Голубці можуть стати чудовою прикрасою вашого столу, якщо трохи урізноманітнити їх. Пропонуємо вам приготувати цю страву з кисломолочним сиром.
Рецепт голубців з кисломолочним сиром
Інгредієнти (на 6 порцій):
- капуста білокачанна – 2.5 кг;
- рис – 200 г;
- сир кисломолочний – 300 г;
- яйця – 1 штука;
- сіль – на смак;
- перець чорний мелений – на смак;
- кріп – на смак;
- сметана – 30 г;
- олія вершкова – 40 г.
Як готувати
Промийте рис і висипте в підсолену воду. Потім варіть близько 15 хвилин.
Покладіть капусту в киплячу підсолену воду і проваріть кілька хвилин. Після цього знімайте листя в міру їхнього розм'якшення.
Готовий рис змішайте із сиром, додайте яйце, подрібнений кріп, сіль, перець і перемішайте. На кожен лист капусти покладіть близько двох столових ложок начинки та загорніть конвертом.
Розігрійте сковороду з вершковим маслом та обсмажте голубці з двох боків. Покладіть їх у каструлю та залийте склянкою води з голубців, розмішаною зі сметаною. Посолити, а потім тушкувати під кришкою до готовності, 40-50 хвилин.
Раніше ми назвали рецепт пирога з сардинами та картоплею. У випічку можна додати зелену цибулю, шпинат або кріп.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!