Мініатюрні та смачні: рецепт різдвяного печива з п'яти інгредієнтів
Зимові свята вже наближаються, тому пропонуємо приготувати ці смажені зірочки

Готуємо різдвяне печиво з цукровою пудрою/Фото: Pinterest
Простий та святковий десерт, на який не доведеться витрачати багато часу. Для приготування вам знадобиться лише п'ять інгредієнтів.
Різдвяне печиво: інгредієнти
- Пшеничне борошно — 100 г
- Апельсиновий сік — 50 мл
- Розпушувач — 5 г
- Цукрова пудра — 40 г
- Соняшникова олія — 200 г
Як приготувати різдвяне печиво
- Вичавіть з апельсина сік та змішайте його з борошном й розпушувачем. Добре перемішайте до однорідності.
- Розкачайте тісто у пласт товщиною 4-5 мм на робочій поверхні, яка посипана борошном. Виріжте зірочки за допомогою форми для печива.
- Обсмажте тісто в киплячій олії до рум'яності (по 2-3 хвилини з кожної сторони).
- Обваляйте зірочки у цукровій пудрі та дайте охолонути.
Швидкий та святковий десерт готовий. Смачного!
Раніше ми писали швидкий рецепт незабутнього сметанника. Цей смачний десерт готується дуже легко й не потребує випічки, що дуже актуально у сучасних умовах аварійних відключень електроенергії.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ