RU UA
1

Ніжні та хрусткі: готуємо курячі рулетики в паніруванні

Рецепти 12:38 - 01 грудня 2022

Цю страву можна поєднати з салатом чи овочами на грилі

Ніжні та хрусткі: готуємо курячі рулетики в паніруванні

Покроковий рецепт смачних курячих рулетиків у паніруванні/Фото: Pinterest

Неймовірно смачна та хрустка страва, яка не залишить байдужим нікого. Курячі рулетики в паніруванні сподобаються і дорослим, і дітям.

Курячі рулетики в паніруванні: інгредієнти

  • Куряча грудка — 4 шт
  • Шинка — 200 г
  • Твердий сир — 200 г
  • Яйця — 2 шт
  • Пшеничне борошно — 40 г
  • Панірувальні сухарі — 40 г
  • Соняшникова олія — 20 мл
  • Гілочка розмарину — 1 шт
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати курячі рулетики в паніруванні

  1. Розкладіть курячу грудку. Накрийте її пергаментним папером та злегка відбийте молоточком. За бажанням посоліть та поперчіть.
  2. Викладіть на пласти грудки шматочки шинки, сиру та загорніть в рулетики. Послідовно обваляйте їх у борошні, збитому яйці та в панірувальних сухарях.
  3. Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть рулетики у форму для запікання. Влийте олію та додайте розмарин. Готуйте 30 хвилин. Подавайте страву гарячою.

Смачного!

Раніше ми писали як зварити картоплю всього за 15 хвилин.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин