Ніжні та хрусткі: готуємо курячі рулетики в паніруванні
Цю страву можна поєднати з салатом чи овочами на грилі

Покроковий рецепт смачних курячих рулетиків у паніруванні/Фото: Pinterest
Неймовірно смачна та хрустка страва, яка не залишить байдужим нікого. Курячі рулетики в паніруванні сподобаються і дорослим, і дітям.
Курячі рулетики в паніруванні: інгредієнти
- Куряча грудка — 4 шт
- Шинка — 200 г
- Твердий сир — 200 г
- Яйця — 2 шт
- Пшеничне борошно — 40 г
- Панірувальні сухарі — 40 г
- Соняшникова олія — 20 мл
- Гілочка розмарину — 1 шт
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати курячі рулетики в паніруванні
- Розкладіть курячу грудку. Накрийте її пергаментним папером та злегка відбийте молоточком. За бажанням посоліть та поперчіть.
- Викладіть на пласти грудки шматочки шинки, сиру та загорніть в рулетики. Послідовно обваляйте їх у борошні, збитому яйці та в панірувальних сухарях.
- Розігрійте духовку до 190 градусів. Викладіть рулетики у форму для запікання. Влийте олію та додайте розмарин. Готуйте 30 хвилин. Подавайте страву гарячою.
Смачного!
Раніше ми писали як зварити картоплю всього за 15 хвилин.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ