RU UA
1

Джилл Байден поділилася фірмовим рецептом апетитної курки з пармезаном і моцарелою

Рецепти 10:25 - 02 грудня 2022

Перша леді США поділилася рецептом смачної вечері для всієї сім'ї, який їй передала бабуся

Запечена курка за рецептом Джилл Байден

Апетитна курка з сиром: перша леді США поділилася рецептом смачної вечері для всієї сім’ї/Скриншот з відео

Перша леді США Джилл Байден на своїй сторінці у соціальній мережі поділилася рецептом апетитної курки з моцарелою та пармезаном. Дружина лідера США розповіла, що рецепт цієї ситної вечері для всієї сім'ї вона отримала від бабусі. Рекомендуємо приготувати цю страву й відчути себе на вечері з президентом США.

Інгредієнти

  • курка — 1 кг
  • консервовані томати — 2 банки (по 400 грамів)
  • тертий пармезан — 75 г
  • терта моцарела — 200 г
  • оливкова олія
  • часник — 4 зубчики
  • базилік — 10 г
  • половина цибулини
  • сіль до смаку
  • панірувальні сухарі — 170 г (1,5 склянки)
  • мелений чорний перець — за смаком
  • яйця — 2 шт.
  • молоко — 3 ст. л.

Спосіб приготування

  1. У глибокій сковорідці чи сотейнику нагрійте столову ложку оливкової олії. Додайте 4 цілі зубчики часнику та дрібно нарізану цибулю. Обсмажуйте доки цибуля не набере золотистого відтінку.
  2. З однієї банки консервованих помідорів злийте рідину, а в іншій залишіть. Зверніть увагу, що необхідно брати саме консервовані, а не мариновані помідори. Додайте дві банки консервованих помідорів у сотейник. Добре їх розімніть їх і протушкуйте 20 хвилин. Потім зніміть з плити, витягніть часник й додайте базилік.
  3. Збийте яйця з молоком в мисці. В іншій мисці змішайте панірувальні сухарі з 25 грамами моцарели та такою ж кількістю пармезану. Відбийте куряче філе. Змочіть м'ясо спершу в яйцях, а потім у сухарях.
  4. На розігріту сковороду додайте 2 ложки оливкової олії й обсмажте на ній філе по 5 хвилин з кожного боку.
  5. Візьміть форму для запікання й викладіть на дно тонкий шар соусу. Зверху викладіть обсмажену курку та шар моцарели. Потім знову шар соусу й зверху посипте пармезаном.
  6. У розігрітій до 180 градусів духовці випікайте страву 20-30 хвилин, доки пармезан не розтопиться й не почне пускати бульбашки.
  7. Посипте готову курку базиліком й подавайте з гарніром. Смачного!

В'ялені помідори дуже люблять в Італії, їх використовують для приготування багатьох страв або їдять із брускеттами та сиром. Раніше ми ділилися рецептом в'ялених помідорів у мікрохвильовій печі.

Джерело: Джилл Байден

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин