Неперевершений цитрусовий смак: готуємо мандариновий чизкейк
Після приготування десерт можна прикрасити шоколадною стружкою

Покроковий рецепт мандаринового чизкейка/Фото: Pinterest
Десерт з неперевершеним смаком цитрусових не залишить в стороні нікого. Мандариновий чизкейк можна смакувати після ситної вечері, адже він дуже легкий.
Мандариновий чизкейк: інгредієнти
Для тіста
- Вершкове масло — 2 ст.л
- Яйця — 1 шт
- Розпушувач — 1 ст.л
- Пшеничне борошно — 200 г
- Цукор — 5 ст.л
Для начинки
- Молоко — 500 мл
- Кукурудзяний крохмаль — 5 ст.л
- Жовток курячого яйця — 1 шт
- Цукор — 150 г
- Ванільна есенція — 1/2 ч.л
- Цедра мандарина — 10 г
- Вершковий сир — 300 г
- Йогурт без наповнювача — 500 мл
- Мандарини — 2 шт
- Соняшникова олія — 10 мл
Як приготувати мандариновий чизкейк
- Змішайте в каструлю молоко, жовток, крохмаль, цукор, ваніль та цедру мандарина. Дайте загуснути на маленькому вогні. Після приготування відставте убік.
- У мисці добре змішайте розм'якшене вершкове масло, яйце, розпушувач, цукор та борошно. Вимісіть тісто руками на поверхні, яка присипана борошном. Сформуйте кулю, загорніть у харчову плівку та залиште в холодильнику на 30 хвилин.
- Змішайте до однорідності вершковий сир, йогурт та мандариновий крем.
- Розкачайте холодне тісто у тонкий пласт та викладіть його у змащену олією форму для випікання. Сформуйте бортики. Залийте вершково-мандаринову начинку. Прикрасьте десерт мандаринами та запікайте 40 хвилин при температурі 180 градусів.
Неймовірно смачний десерт готовий. Смачного!
Раніше ми писали рецепт грушевого пирога з камамбером. На приготування такого десерту знадобиться менше години.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ