Українська страва для зимового обіду: покроковий рецепт капусняка у мультиварці
За бажанням додайте улюблену зелень

Рецепт ситного капусняка/Фото: Pinterest
Смачна та ситна страва, яку легко приготувати у мультиварці. Капусняк багатий на м'ясо, овочі та крупи.
Український капусняк: інгредієнти
- Куряче філе — 1 шт
- Квашена капуста — 300 г
- Картопля — 3 шт
- Пшоно — 120 г
- Ріпчаста цибуля — 1 шт
- Морква — 1 шт
- Томатна паста — 1 ст.л
- Лавровий лист — 1 шт
- Соняшникова олія — 20 мл
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати український капусняк
- Наріжте куряче філе шматочками, а картоплю кубиками. Очистіть та помийте моркву й цибулю.
- Нашаткуйте цибулю, а моркву натріть на тертці.
- Влийте в чашу мультиварки олію. Покладіть моркву, цибулю та ввімкніть режим "смаження". Смажте овочі 10 хвилин.
- Додайте м'ясо, картоплю, промите пшоно, квашену капусту, томатну пасту, лавровий лист, сіль та перець.
- Залийте 2 літрами води та добре перемішайте.
- Закрийте кришкою та ввімкніть режим "суп". Готуйте капусняк 50 хвилин.
Смачна українська страва готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт мюнхенського картопляного салату.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ