RU UA
1

Українська страва для зимового обіду: покроковий рецепт капусняка у мультиварці

Рецепти 19:03 - 02 грудня 2022

За бажанням додайте улюблену зелень

Українська страва для зимового обіду: покроковий рецепт капусняка у мультиварці

Рецепт ситного капусняка/Фото: Pinterest

Смачна та ситна страва, яку легко приготувати у мультиварці. Капусняк багатий на м'ясо, овочі та крупи.

Український капусняк: інгредієнти

  • Куряче філе — 1 шт
  • Квашена капуста — 300 г
  • Картопля — 3 шт
  • Пшоно — 120 г
  • Ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Томатна паста — 1 ст.л
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Соняшникова олія — 20 мл
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати український капусняк

  1. Наріжте куряче філе шматочками, а картоплю кубиками. Очистіть та помийте моркву й цибулю.
  2. Нашаткуйте цибулю, а моркву натріть на тертці.
  3. Влийте в чашу мультиварки олію. Покладіть моркву, цибулю та ввімкніть режим "смаження". Смажте овочі 10 хвилин.
  4. Додайте м'ясо, картоплю, промите пшоно, квашену капусту, томатну пасту, лавровий лист, сіль та перець.
  5. Залийте 2 літрами води та добре перемішайте.
  6. Закрийте кришкою та ввімкніть режим "суп". Готуйте капусняк 50 хвилин.

Смачна українська страва готова. Смачного!

Раніше ми писали рецепт мюнхенського картопляного салату.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин