Новий смак класичного салату: рецепт оселедця під шубою з плавленим сиром
За бажанням страву можна прикрасити зеленню

Ніжний та смачний салат: готуємо оселедець під шубою з плавленим сиром/Фото: Pinterest
Яскравий та надзвичайно ніжний салат, який часто готують на Новий рік. Плавлений сирок збалансує смак риби, овочів та яєць. Спробуйте приготувати класичну страву по-новому рецепту.
Оселедець під шубою з плавленим сиром: інгредієнти
- Філе оселедця — 300 г
- Картопля — 250 г
- Буряк — 250 г
- Курячі яйця — 3 шт
- Плавлений сир — 100 г
- Морква — 1 шт
- Майонез — за смаком
Як приготувати оселедець під шубою з плавленим сиром
- Відваріть й очистьте овочі та яйця. Натріть картоплю, буряк та моркву на крупній тертці, а яйця — на дрібній.
- Дрібно наріжте філе оселедця.
- Натріть плавлений сир на дрібній тертці.
- Викладіть перший шар в салатниці з нарізаного оселедця. Зверху додайте картоплю та змастіть все майонезом.
- Викладіть плавлений сир та додайте майонез.
- Наступним шаром додайте моркву та змажте майонезом.
- Останній шар — буряк з майонезом. Поставте салат в холодильник настоюватися.
Класична страва по-новому рецепту готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт мюнхенського картопляного салату.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ