RU UA
1

Новий смак класичного салату: рецепт оселедця під шубою з плавленим сиром

Рецепти 11:10 - 05 грудня 2022

За бажанням страву можна прикрасити зеленню

Новий смак класичного салату: рецепт оселедця під шубою з плавленим сиром

Ніжний та смачний салат: готуємо оселедець під шубою з плавленим сиром/Фото: Pinterest

Яскравий та надзвичайно ніжний салат, який часто готують на Новий рік. Плавлений сирок збалансує смак риби, овочів та яєць. Спробуйте приготувати класичну страву по-новому рецепту. 

Оселедець під шубою з плавленим сиром: інгредієнти

  • Філе оселедця — 300 г
  • Картопля — 250 г
  • Буряк — 250 г
  • Курячі яйця — 3 шт
  • Плавлений сир — 100 г
  • Морква — 1 шт
  • Майонез — за смаком

Як приготувати оселедець під шубою з плавленим сиром

  1. Відваріть й очистьте овочі та яйця. Натріть картоплю, буряк та моркву на крупній тертці, а яйця — на дрібній.
  2. Дрібно наріжте філе оселедця.
  3. Натріть плавлений сир на дрібній тертці.
  4. Викладіть перший шар в салатниці з нарізаного оселедця. Зверху додайте картоплю та змастіть все майонезом.
  5. Викладіть плавлений сир та додайте майонез.
  6. Наступним шаром додайте моркву та змажте майонезом.
  7. Останній шар — буряк з майонезом. Поставте салат в холодильник настоюватися.

Класична страва по-новому рецепту готова. Смачного!

Раніше ми писали рецепт мюнхенського картопляного салату.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин