Соковите м'ясо, яке не потребує додаткових соусів: рецепт свинини з хурмою
Фрукт віддасть страві свої соки, аромат та смак

М'ясна страва із хрусткою скоринкою: готуємо свинину з хурмою/Фото: Pinterest
Страва, яка чудово підійде для святкового столу. Свинина з хурмою здивує вашу родину своїм смаком. Фрукт допоможе зробити м'ясо соковитим, до якого не доведеться додавати соуси.
Свинина з хурмою: інгредієнти
- Хурма — 1 шт
- Свинина — 800 г
- Ріпчаста цибуля — 1 ст.л
- Гілочка розмарину — 1 шт
- Гілочка чебрецю — 2 шт
- Оливкова олія — 2 ст.л
- Мед — 1 ст.л
- Салат мікс — 60 г
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати свинину з хурмою
- Промийте м'ясо та обітріть його паперовими рушниками. Натріть свинину сіллю, перцем та оливкою олією.
- Покладіть на сковорідку та обсмажте на великому вогні до рум'яної скоринки.
- Наріжте кружальцями хурму та цибулю
- Зробіть надрізи на свинині. Вставте туди хурму та цибулю. Полийте м'ясо оливковою олією.
- Полийте зверху медом та перекладіть свинину на деко. Навколо викладіть гілочки розмарину та чебрецю.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте м'ясо 45 хвилин.
- Викладіть на тарілку мікс салату. Покладіть на нього готове м'ясо та прикрасьте шматочками хурми.
Неймовірно соковите м'ясо готове. Смачного!
Раніше ми писали покроковий рецепт капусняка у мультиварці.
Джерело:
META
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ