Стануть улюбленою стравою: рецепт запечених баклажанів з бринзою
Незвична, але дуже смачна страва для новорічного столу

Рецепт баклажанів з бринзою. Фото: Pixabay
Страва із запечених баклажанів та бринзи – універсальна. Нею можна прикрасити святковий стіл, готувати вдома для себе або друзів-гостей, смакувати нею під час дієт тощо.
Вам знадобиться:
- 6 твердих баклажанів;
- 200 г бринзи;
- 2 столових ложки вершкового масла;
- Твердий сир;
- Сіль на смак.
- Промийте баклажани, просушіть та запечіть у духовій шафі. Будьте уважними: овочі не повинні потемніти.
- Зніміть з готових баклажанів шкірку та посоліть їх.
- Форму для запікання змастіть маслом та викладіть у неї заздалегідь нарізану бринзу. Зверху покладіть три баклажани. Розрівняйте їх за допомогою ножа, щоб вийшов один шар, який повністю покриє бринзу.
- На баклажани покладіть трохи масла, після чого повторіть схему: викладіть шар бринзи, а зверху – шар баклажанів. Останнім – натріть твердий сир. За смаком можна побризкати рослинною олією.
- Поставте форму запікатися на декілька хвилин, щоб сир розплавився.
Раніше ми ділилися рецептом хліба на пательні.
Джерело:
ProstoWay
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ