RU UA
1

Неймовірно ніжна страва: готуємо запечену скумбрію у часниковій суміші та з білим вином

Рецепти 12:18 - 09 грудня 2022

Радимо подавати рибу з печеною картоплею або свіжим салатом

Неймовірно ніжна страва: готуємо запечену скумбрію у часниковій суміші та з білим вином

Покроковий рецепт запеченої скумбрії з білим вином/Фото: Pinterest

Ніжна та смачна рибна страва, яку готують з додаванням білого вина. Ви з легкістю зможете вразити своїх близьких.

Скумбрія, запечена у білому вині: інгредієнти

  • Скумбрія — 400 г
  • Зубчики часнику — 2 шт
  • Біле вино — 60 мл
  • Соняшникова олія — 50 мл
  • Сіль, перець — за смаком

Як приготувати скумбрію, запечену в білому вині

  1. Помийте рибу та відділіть філе від кісточок й шкірки.
  2. Почистьте часник та пропустіть його через прес.
  3. Змішайте біле вино, часник, сіль, перець та олію.
  4. Замаринуйте скумбрію та накрийте посуд кришкою чи харчовою плівкою. Залиште в холодильнику на одну годину.
  5. Викладіть філе шкіркою догори у форму для запікання, яка застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте рибу до золотистої скоринки 25-30 хвилин.

Смачна та вишукана рибна страва готова. Смачного!

Раніше ми писали рецепт свинини з хурмою. Фрукт віддасть страві свої соки, аромат та смак.

Джерело: META

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин