Як приготувати "рваний" пиріг з лаваша за лічені хвилини

Рецепти 17:56 - 30 березня 2021

Це просте, легке і низькокалорійне блюдо

Як приготувати "рваний" пиріг з лаваша за лічені хвилини

(Фото: з відкритих джерел / Автор - невідомий)

Цей пиріг - відмінний варіант для тих, хто не любить або не хоче довго возитися з тістом. Таке блюдо робиться простіше простого, а результат дійсно чудовий.

Для приготування пирога знадобляться такі інгредієнти: два тонких лаваша, 3 яйця, 1 склянка молока, 100 грамів бринзи, гілочка петрушки (або кропу), сіль, соняшникова олія для змащування форми.

Приступаємо до приготування: в миску вливаємо молоко, розбиваємо яйця, туди ж додаємо нарізаний кріп і кришимо бринзу, солимо і перемішуємо. Потім беремо лаваш і рвемо його на дрібні шматочки (звідси і назва пирога). Лаваш всипаємо в молочно-яєчну суміш і все ще раз перемішуємо. Залишилося тільки перелити все в змащену олією форму і відправити в духовку на 20 хвилин. Пиріг готовий, коли зверху з'явиться золотава скоринка.

Таке блюдо смачне і в гарячому, і в холодному вигляді. Пиріг відмінно підійде до чаю або айрану. Смачного!

Раніше ми розповіли, як приготувати тісто для піци без дріжджів.

Джерело: Webspoon

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин
RU UA
1