Ніжна яблучна хмаринка: рецепт смачного пирога з меренгою
Цей пиріг має тонкий прошарок тіста та багато начинки

Рецепт вкусного яблочного пирога/Фото: кадр из видео Instagram Светлана Левицкая
Яблучний пиріг – це, мабуть, найуніверсальніша випічка. Такий пиріг підійде і для вечірнього застілля в колі сім'ї, і для частування гостей, і навіть для святкового приводу.Також, такий пиріг можна назвати універсальним ще й тому, що готувати його зовсім не складно.
Фудблогерка поділилася рецептом ніжного соковитого пирога. Цей пиріг має тонкий прошарок тіста, багато начинки та ніжну меренгу.
Рецепт яблучного пирога: інгредієнти
- Жовтки - 4 шт
- Розмʼякшене масло - 200 г
- Борошно - 150 г
- Розпушувач - 1 ч. л
- Яблука - 1.5 кг
- Цукор - 150 г (якщо дуже солодкі яблука, то цукру можна менше або зовсім не використовувати)
- Сік і цедра 1 лимона
- 4 білки
- 180 г цукру
Спосіб приготування пирога дивіться у відео. Фудблогерка поділилася детальною інструкцією.
Цей рецепт запіканки з яблучними французькими тостами — ідеальний спосіб приготувати дивовижний сніданок, не встаючи рано. його дуже легко підготувати звечора, а вранці просто поставити у духовку. Ви робитимете його знову і знову, адже це дуже легко, зручно і неймовірно смачно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!