Ніжний і яскравий десерт без випічки: рецепт апельсиново-вершкового мусу
Ароматний вишуканий десерт нікого не залишить байдужим

Вершково-апельсиновий мус/Фото: кадр із відео
Пропонуємо приготовати ніжний, вершково-цитрусовий, ароматний і яскравий десерт. А найголовніше, що готується він без випічки і мороки з тістом.
Всього кілька кроків іувас вийде десерт зм’якою пінистою консистенцією іприємними цитрусовими нотками. Чим неідея для вишуканого полуденка між затишним сімейним обідом івеселою вечерею здрузями?
Рецепт апельсиново-вершкового мусового десерту: інгредієнти
Для вершкового шару:
- Вершковий сир - 250 г
- Вершки жирні - 250 г
- Цукрова пудра - 50 г (кількість можна регулювати)
- Молоко - 100 мл
- Желатин - пакетик 9 г
- Ваніль Dr.Oetker
Для апельсинового шару:
- Апельсиновий сік - 500 мл. можна з пакетика, але рекомендується свіжовичавлений
- Крохмаль кукурудзяний - 30 г
- Мед - 3-4 ст. л, орієнтуйтеся на власний смак
- Зірочка бадьяну
- Паличка кориці
- Можна одну гвоздику для більш пряного аромату
Спосіб приготування апельсиново-вершкового мусового десерту дивіться на відео. Фудблогерка поділилася детальною інструкцією.
Також ділимось з вами рецептом простих булочки з корицею, які ідеально підходять для смакування з чаєм. Рецепт сподобається тим, хто не любить вовтузитися з вимішуванням тіста, а смак у комбінації з легкістю приготування просто змусить вас зробити ще одну порцію невідкладно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!