ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжний і яскравий десерт без випічки: рецепт апельсиново-вершкового мусу

Рецепти 17:04 - 18 березня 2025

Ароматний вишуканий десерт нікого не залишить байдужим

Вершково-апельсиновий мус/Фото: кадр із відео

Вершково-апельсиновий мус/Фото: кадр із відео

Пропонуємо приготовати ніжний, вершково-цитрусовий, ароматний і яскравий десерт. А найголовніше, що готується він без випічки і мороки з тістом.

Всього кілька кроків іувас вийде десерт зм’якою пінистою консистенцією іприємними цитрусовими нотками. Чим неідея для вишуканого полуденка між затишним сімейним обідом івеселою вечерею здрузями?

Рецепт апельсиново-вершкового мусового десерту: інгредієнти

Для вершкового шару:

  • Вершковий сир - 250 г
  • Вершки жирні - 250 г
  • Цукрова пудра - 50 г (кількість можна регулювати)
  • Молоко - 100 мл
  • Желатин - пакетик 9 г
  • Ваніль Dr.Oetker

Для апельсинового шару:

  • Апельсиновий сік - 500 мл. можна з пакетика, але рекомендується свіжовичавлений
  • Крохмаль кукурудзяний - 30 г
  • Мед - 3-4 ст. л, орієнтуйтеся на власний смак
  • Зірочка бадьяну
  • Паличка кориці
  • Можна одну гвоздику для більш пряного аромату

Спосіб приготування апельсиново-вершкового мусового десерту дивіться на відео. Фудблогерка поділилася детальною інструкцією.

Також ділимось з вами рецептом простих булочки з корицею, які ідеально підходять для смакування з чаєм. Рецепт сподобається тим, хто не любить вовтузитися з вимішуванням тіста, а смак у комбінації з легкістю приготування просто змусить вас зробити ще одну порцію невідкладно.

Джерело: Instagram (Блог)

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин