Соковиті та ніжні: рецепт "Тернопільських" котлет
Ці оригінальні котлети урізноманітнюють повсякденне або святкове меню

Рецепт котлет "Тернопільських"/Фото: скріншот
Пропонуємо вам приготувати старовинну українську страву "Тернопільські котлети". Як можна здогадатися з назви, ця страва родом із Тернопільщини. Котлети мають оригінальний склад і зможуть урізноманітнити ваше меню.
Рецепт котлет "Тернопільських": інгредієнти
- 500 г – свинини
- 300 г – курячої печінки
- 300 г – м'якоті гарбуза
- 1 шт – картоплина
- 1 шт – цибулина
- 1 шт – яйце
- Петрушка – за смаком
- 2 ст. л кетчупу
- панірувальні сухарі
- 2 середніх зубчики часнику
- сіль, перець – за смаком
Спосіб приготування котлет "Тернопільських":
- Печінку, м'ясо та цибуля перекрутити через м'ясорубку.
- Картоплю та гарбуз дрібно натерти, вологу злити, додати у фарш.
- Додайте яйце, сіль, перець, кетчуп, подрібнену петрушку, часник, добре перемішайте.
- У суміш додати 5 ст. л. панірувальних сухарів, щоб котлети тримали форму.
- Добре вимісити фарш, вологими руками сформувати котлети, обваляти в сухарях.
- Смажте котлети до рум'яної скоринки з обох боків.
Раніше ми ділилися рецептом десерту по-львівськи. Ніжний та солодкий сирник часто готують у Львові. Його важко не знайти у місцевих кафе. Ви відчуєте неймовірну насолоду вже від першого шматочка.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ