RU UA
1

Соковиті та ніжні: рецепт "Тернопільських" котлет

Рецепти 14:47 - 31 грудня 2022

Ці оригінальні котлети урізноманітнюють повсякденне або святкове меню

Рецепт котлет "Тернопільських"/Фото: скріншот

Рецепт котлет "Тернопільських"/Фото: скріншот

Пропонуємо вам приготувати старовинну українську страву "Тернопільські котлети". Як можна здогадатися з назви, ця страва родом із Тернопільщини. Котлети мають оригінальний склад і зможуть урізноманітнити ваше меню.

Рецепт котлет "Тернопільських": інгредієнти

  • 500 г – свинини
  • 300 г – курячої печінки
  • 300 г – м'якоті гарбуза
  • 1 шт – картоплина
  • 1 шт – цибулина
  • 1 шт – яйце
  • Петрушка – за смаком
  • 2 ст. л кетчупу
  • панірувальні сухарі
  • 2 середніх зубчики часнику
  • сіль, перець – за смаком

Спосіб приготування котлет "Тернопільських":

  1. Печінку, м'ясо та цибуля перекрутити через м'ясорубку.
  2. Картоплю та гарбуз дрібно натерти, вологу злити, додати у фарш.
  3. Додайте яйце, сіль, перець, кетчуп, подрібнену петрушку, часник, добре перемішайте.
  4. У суміш додати 5 ст. л. панірувальних сухарів, щоб котлети тримали форму.
  5. Добре вимісити фарш, вологими руками сформувати котлети, обваляти в сухарях.
  6. Смажте котлети до рум'яної скоринки з обох боків.

Раніше ми ділилися рецептом десерту по-львівськи. Ніжний та солодкий сирник часто готують у Львові. Його важко не знайти у місцевих кафе. Ви відчуєте неймовірну насолоду вже від першого шматочка.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин