RU UA
1

Риба з картоплею: королівський кухар розповів рецепт страви, яку готував для Єлизавети ІІ

Рецепти 12:33 - 10 січня 2023

У меню Букінгемського палацу страва мала французьку назву

Риба з картоплею: королівський кухар розповів рецепт страви, яку готував для Єлизавети ІІ

Як готували страву з французьким відтінком для королеви Єлизавети ІІ/Фото: Gettyimages

Королева Єлизавета ІІ та інші члени королівської родини полюбляли харчуватися рибою з картоплею. У меню Букінгемського палацу страва мала французьку назву — Cabillaud Pommes Pont Neuf. Колишній королівський кухар Даррен Макґрейді розповів, як він готував її для Єлизавети ІІ.

Члени королівської родини хотіли їсти тріску в легкому обсипанні із панірувальних сухарів. Разом з рибою подавали шість ломтиків картоплі, яка ідеально рівно порізана та голландський соус. 

Даррен Макґрейді бланшував картоплю до готовності, а потім засипав у фритюрницю, розігріту до 190 градусів. Її слід готувати після риби. 

Для тріски королівський кухар використовував панірувальну суміш панко. Вона надзвичайно повітряна та крупніша. Спочатку рибу потрібно нарізати та приправити. Після цього слід вмочити в яєчний жовток з топленим маслом. Ця суміш допомагає з'єднати панко з тріскою та добре підсмажити. Риби готується 10 хвилин у духовці при температурі 200 градусів.

Раніше ми писали рецепт улюбленого десерту принцеси Діани. Для приготування страви вам буде потрібно трохи більше години.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин