Солодкоїжки оцінять: рецепт брауні з волоським горіхом
Незабутній смак американського десерту принесе неземне задоволення любителям десертів

Покроковий рецепт брауні з волоським горіхом / Фото: Freepik
Перед вами, мабуть, найкращий рецепт Брауні, адже за ним частування виходить із ніжним, шоколадним смаком і легкою апетитною скоринкою зверху.
Приготовані в домашніх умовах, вони потішать любителів десертів за переглядом цікавого фільму в сімейному колі або стануть чудовим частуванням для ваших гостей.
Інгредієнти на 8 порцій
- Масло вершкове — 200 г
- Цукрова пудра — 300 г
- Яйце куряче — 2 шт
- Жовток — 1 шт
- Борошно пшеничне — 120 г
- Якась-порошок — 50 г
- Розпушувач — ½ ч.л
- Сіль — ½ ч.л
- Горіхи волоські — 150 г
- Шоколад чорний — 150 г
Покроковий рецепт брауні з волоським горіхом
- Вершкове масло розтопіть на повільному вогні в каструлі, а потім додайте до нього 100 г цукрової пудри.
- Решту цукру збийте з яйцями і жовтком в окремій мисці.
- Повільно вливайте невеликими порціями теплу суміш масла і пудри до збитих яєць, постійно перемішуючи. Інгредієнти мають повністю з'єднатися один з одним.
- Просійте борошно і відправте його, а також какао-порошок, розпушувач, сіль і половину горіхів і шоколаду в миску з приготованою раніше сумішшю. Змішайте все гумовим шпателем.
- Розігрійте духовку до 170°С. Форму середньої глибини і розміром приблизно 22х22 см застеліть пергаментним папером і вилийте в неї тісто. Розрівняйте його, а зверху посипте рештою шоколаду і горішками.
- Випікайте Брауні близько 25-30 хвилин. Визначити готовність можна за його поверхнею - вона буде трохи блищати, а корж залишиться м'яким у середині.
- Перед розрізанням на шматочки, дайте десерту трохи охолонути.
А якщо рецепт брауні з волоським горіхом вас не вразив, спробуйте приготувати шоколадний торт із печива без випічки. На цей десерт у вас піде не більше 30 хвилин.
Джерело:
lurpak.com
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ