Мінімум калорій: рецепт супу із сочевицею покроково
Цей низькокалорійний суп можна вживати в пісні або розвантажувальні дні

Покроковий рецепт супу з сочевицею / Фото: Freepik
Цей рецепт супу із сочевицею пісний, але при цьому потішить усю вашу родину. Усі складові настільки ідеально збалансовані, що готова страва виходить із неймовірно апетитним ароматом і дивовижним, багатим смаком.
Деталі
Для нього однаково підійдуть червона або зелена сочевиця чи горохова крупа. Рецепт пісного супу не містить м'яса, хоча ви завжди можете додати його за бажанням. Це ніяк не зіпсує, а навіть поліпшить смак. Рекомендуємо використовувати м'ясо курки або індички та класти в каструлю разом із сочевицею.
Інгредієнти для супу
- Сочевиця — 180 г
- Картопля — 3 шт
- Морква — 1 шт
- Цибуля ріпчаста — 1 шт
- Вода очищена — 1 л
- Зелень, спеції за смаком
Рецепт супу із сочевицею пісний - покроково
- Сочевицю промивайте доти, доки вода не стане прозорою. Залиште її у воді приблизно на півгодини, а потім ще раз промийте, залийте одним літром води і варіть 10 хвилин.
- Наріжте картоплю кубиками, цибулю дрібно наріжте, а моркву натріть на крупній тертці. Відправте їх у каструлю і варіть приблизно хвилин 20.
- За 5 хвилин до закінчення киньте до них трохи зелені, спецій і посоліть. Накрийте кришкою і вимкніть вогонь. Через 10 хвилин можете подавати суп із сочевицею на стіл.
Якщо ви любите рецепти супів із ситною та наваристою начинкою, рекомендуємо спробувати традиційний угорський суп-гуляш.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!