Вишукана та бюджетна страва: рецепт супу з плавленим сиром
Суп має приємну вершкову консистенцію і ніжний смак

Рецепт супу з плавленим сиром/Фото: скріншот
Суп із плавленими сирками – це класика студентської кухні. Існує безліч інтерпретацій класичного рецепта з додаванням різних інгредієнтів.
Готується суп неймовірно просто і дивує смаком: виходить ситно та оригінально. А ще він досить бюджетний.
Рецепт супу із плавленим сиром: інгредієнти
- Картопля — 600 гр;
- Одна морквина;
- Одна невелика цибулина;
- Плавлений сирок — дві штуки;
- Рослинна олія, зелень, сіль та перець.
Спосіб приготування супу з плавленим сиром:
- Картоплю очистіть та наріжте невеликими кубиками. Покладіть у каструлю, залийте двома літрами води та варіть хвилин п'ятнадцять.
- Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на тертці.
- Підсмажуйте на рослинному місці спочатку цибулю, поки вона не стане прозорою, а потім і моркву.
- Додайте підсмажені овочі в каструлю до картоплі, туди відправте плавлені сирки, нарізані кубиками і розмішуйте, поки сир не розчиниться. Посоліть і поперчіть.
- Подавайте, посипавши свіжою зеленню, наприклад, кропом і петрушкою.
Раніше ми ділилися рецептом дієтичного пирога із сиром. Цей пиріг не нашкодить фігурі, оскільки містить низькокалорійні інгредієнти.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні