З хрумкою золотистою скоринкою: рецепт цвітної капусти від Наталі Портман
Цей веганський рецепт здивує ваші смакові рецептори

Рецепт цвітної капусти від Наталі Портман / Фото: Pixabay
Веганський рух, який заперечує та протистоїть вживанню продуктів тваринного походження (не тільки м'яса, а й молока чи яєць) стає все більш популярним у світі. На таке харчування переходять відомі селебриті, а за ними і їх шанувальники. Однак таке рішення знаходить і своїх противників: переважна їх більшість вважає, що страви винятково з овочів не можуть бути такими ж смачними, як м'ясні. Актриса Наталі Портман категорично заперечує цю тезу та наочно демонструє, що продукти рослинного походження можуть бути навіть смачнішими.
Вам знадобиться:
- качан цвітної капусти
- рослинна олія
- сіль
Спосіб приготування:
- Обріжте зайве з качану цвітної капусти: листя та стовбур. Заздалегідь залиште духову шафу розігріватися. Температура повинна становити 200 градусів.
- Качан проваріть окремо протягом п'яти хвилин. Після покладіть на деко суцвіттям угору.
- Залийте рослинною олією (краще за все олією авокадо) та посипте сіллю й спеціями на смак.
- Випікайте протягом 1,5-2 годин. Кожні пів години капусту треба виймати та повторно збризкувати олією. Виймайте, коли капуста стане золотистою.
Нещодавно ми ділилися рецептом запеченої тріски від Роберта де Ніро.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!