Без надмірної кількості калорій: рецепт вівсяного печива без цукру, борошна та масла
Тепер печиво можна дозволити собі кожен день
Рецепт корисного вівсяного печива / Фото: Pixabay
Вівсяне печиво уже давно вважається корисним для здоров'я та фігури десертом. Однак лише у тому разі, якщо воно не придбане в супермаркеті: магазинні десерти мають у складі величезну кількість цукру, білого шкідливого борошна та масла. Розповідаємо, як приготувати здорове та не менш смачне печиво, яке не тільки не нашкодить фігурі, а й змусить ваші м'язи рости.
Вам знадобиться:
- 2 яйця
- порошок протеїну
- столова ложка меду або іншого підсолоджувача
- 50 г крохмалю
- чайна ложка розпушувача
- чайна ложка кориці
- 200 г вівсянки
- горіхи на смак
Спосіб приготування:
- Яйця змішайте з протеїном та підсолоджувачем (або медом). Додайте вівсянку, крохмаль, розпушувач та корицю. Ретельно перемішайте до густої однорідної маси.
- Залиште тісто на 20 хвилин, щоб пластівці набухли.
- Деко застеліть пергаментом, із тіста сформуйте печиво та викладіть зверху. За бажанням можна присипати горіхами або іншими добавками.
- Випікайте печиво протягом 20-25 хвилин у заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці.
Раніше ми ділилися рецептом сливового пирога від Ольги Кобилянської.
Джерело:
pp_body11
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ