Зігріваючий і корисний взимку: рецепт мінестроне з броколі та беконом
Це максимально простий рецепт зігріваючого супу, який ідеально підходить холодною зимою
Шеф-кухар поділилася простим рецептом мінестроне / Фото: Freepik
Взимку завжди хочеться чогось зігріваючого, що обволікає зсередини теплом. Український шеф-кухар Валя Саєнко опублікувала рецепт мінестроне з броколі та беконом, який нікого не залишить байдужим.
Деталі
Для його приготування можна брати будь-які сезонні овочі. Відмінно підійдуть морква, селера, картопля. Подавати готову страву краще з тертим пармезаном. Так вона набуде вершкового та ніжного смаку.
Інгредієнти
- Картопля - 2 шт
- Морква - 1 середня
- Цибуля - 1 шт
- Бекон - 100 г
- Кабачок - 1 маленький
- Селера - 2 стебла
- Томат консервований - 1 банка
- Броколі - 200 г
- Квасоля стручкова - 50 г
- Квасоля консервована - 100 г
- Паста - 50 г
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, спеції за смаком
- Пармезан для подачі
Рецепт мінестроне покроковий
- Наріжте всі овочі однаковими кубиками розміром близько 5 мм. Цибулю обсмажуйте в глибокій каструлі близько двох хвилин, потім додайте до неї бекон, моркву і селеру. Вогонь виставте на середню потужність.
- Через кілька хвилин додайте до них картоплю, просмажте все разом кілька хвилин і додайте до овочів і м'яса томати. Залийте вміст бульйоном або водою. Натріть часник і покладіть у каструлю. Варіть близько 10 хвилин. Головне, щоб картопля не розварилася, а залишилася пружною.
- Через 10 хвилин киньте в каструлю нарізаний кабачок, а через 5 хвилин інші овочі. Посоліть, поперчіть і приправте паприкою.
- Пасту заздалегідь відваріть і додайте до супу. Подавати готовий мінестроне краще з тертим сиром.
Рекомендуємо також спробувати рецепт супу з сочевицею. Він містить мало калорій, тому підійде тим, хто сидить на дієті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!