RU UA
1

Зігріваючий і корисний взимку: рецепт мінестроне з броколі та беконом

Рецепти 14:35 - 25 січня 2023

Це максимально простий рецепт зігріваючого супу, який ідеально підходить холодною зимою

Мінестроне

Шеф-кухар поділилася простим рецептом мінестроне / Фото: Freepik

Взимку завжди хочеться чогось зігріваючого, що обволікає зсередини теплом. Український шеф-кухар Валя Саєнко опублікувала рецепт мінестроне з броколі та беконом, який нікого не залишить байдужим.

Деталі

Для його приготування можна брати будь-які сезонні овочі. Відмінно підійдуть морква, селера, картопля. Подавати готову страву краще з тертим пармезаном. Так вона набуде вершкового та ніжного смаку.

Інгредієнти

  • Картопля - 2 шт
  • Морква - 1 середня
  • Цибуля - 1 шт
  • Бекон - 100 г
  • Кабачок - 1 маленький
  • Селера - 2 стебла
  • Томат консервований - 1 банка
  • Броколі - 200 г
  • Квасоля стручкова - 50 г
  • Квасоля консервована - 100 г
  • Паста - 50 г
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль, спеції за смаком
  • Пармезан для подачі

Рецепт мінестроне покроковий

  1. Наріжте всі овочі однаковими кубиками розміром близько 5 мм. Цибулю обсмажуйте в глибокій каструлі близько двох хвилин, потім додайте до неї бекон, моркву і селеру. Вогонь виставте на середню потужність.
  2. Через кілька хвилин додайте до них картоплю, просмажте все разом кілька хвилин і додайте до овочів і м'яса томати. Залийте вміст бульйоном або водою. Натріть часник і покладіть у каструлю. Варіть близько 10 хвилин. Головне, щоб картопля не розварилася, а залишилася пружною.
  3. Через 10 хвилин киньте в каструлю нарізаний кабачок, а через 5 хвилин інші овочі. Посоліть, поперчіть і приправте паприкою.
  4. Пасту заздалегідь відваріть і додайте до супу. Подавати готовий мінестроне краще з тертим сиром.

Рекомендуємо також спробувати рецепт супу з сочевицею. Він містить мало калорій, тому підійде тим, хто сидить на дієті.

Джерело: Instagram

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин