RU UA
1

Пікантно і дуже смачно: рецепт щуки в казані, якою ласував Гоголь

Рецепти 11:55 - 27 січня 2023

Рецепт складається з кількох простих інгредієнтів і однієї секретної складової

Щука в казані

Рецепт маринованої щуки / Фото: Колаж МЕТА

Найкраще брати найсвіжішу рибу, ідеально, якщо її тільки недавно виловили. Підійде і заморожена, головне розморозити її правильно.

Інгредієнти

  • Листя дуба
  • Щука
  • Оцет
  • Вода

Рецепт щуки в казані покроково

  1. Викладіть дубове листя на дно котла. Зверху покладіть очищену раніше і розрізану на середні шматочки щуку.
  2. Розведіть в очищеній воді 2 столові ложки оцту і залийте рибу. За бажанням можна додати трохи цукру, щоб зробити смак пікантнішим.
  3. Накрийте казан кришкою і готуйте страву близько 20-30 хвилин до готовності.

Раніше ми розповідали, як видалити неприємний запах риби. Методи гранично прості й не займуть багато часу.

Джерело: tsn.ua

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин