Пікантно і дуже смачно: рецепт щуки в казані, якою ласував Гоголь
Рецепт складається з кількох простих інгредієнтів і однієї секретної складової

Рецепт маринованої щуки / Фото: Колаж МЕТА
Найкраще брати найсвіжішу рибу, ідеально, якщо її тільки недавно виловили. Підійде і заморожена, головне розморозити її правильно.
Інгредієнти
- Листя дуба
- Щука
- Оцет
- Вода
Рецепт щуки в казані покроково
- Викладіть дубове листя на дно котла. Зверху покладіть очищену раніше і розрізану на середні шматочки щуку.
- Розведіть в очищеній воді 2 столові ложки оцту і залийте рибу. За бажанням можна додати трохи цукру, щоб зробити смак пікантнішим.
- Накрийте казан кришкою і готуйте страву близько 20-30 хвилин до готовності.
Раніше ми розповідали, як видалити неприємний запах риби. Методи гранично прості й не займуть багато часу.
Джерело:
tsn.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ