RU UA
1

Барвисті та ароматні: покроковий рецепт голубців із червоної капусти

Рецепти 20:35 - 27 січня 2023

Подавайте готову страву зі сметаною та зеленню

Барвисті та ароматні: покроковий рецепт голубців із червоної капусти

Неймовірний смак: готуємо голубці із червоної капусти/Фото: Pinterest

Якщо ви хочете спробувати щось нове та поекспериментувати, то радимо приготувати голубці з червоною капустою. Барвиста страва зможе красиво прикрасити ваш стіл.

Голубці із червоної капусти: інгредієнти

  • Червоноголова капуста — 1 шт
  • Яловичина лопатка — 400 г
  • Жовта ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Рис — 1/2 склянки
  • Чорний перець горошок — 2 шт
  • Лавровий лист — 1 шт
  • Сіль, спеції — за смаком

Як приготувати голубці із червоної капусти

  1. Зніміть з капусти верхні листки. Обережно виріжте качан. Налийте у каструлю воду, додайте сіль та опустіть капустину на 5-7 хвилин. Викладіть її в друшляк та залиште на декілька хвилин.
  2. Розпочинайте варити рис. Він повинен бути не повністю готовим. Використовуйте 1,5 склянки води на пів склянки рису.
  3. Очистьте моркву та цибулю. Наріжте яловичину на шматки. Пропустіть овочі та м'ясо через м'ясорубку. Добре перемішайте та додайте спеції.
  4. Відокремте капустяне листя від голівки. Починайте викладати в них фарш з рисом та формувати голубці.
  5. Викладіть голубці в каструлю. Залийте їх окропом та готуйте 45 хвилин на середньому вогні. Додайте перець та лавровий лист.
  6. Подавайте страву зі сметаною та зеленню.

Смачні та ароматні голубці із червоної капусти готові. Смачного!

Раніше ми писали рецепт качки, яка фарширована тельбухами. Відмінне поєднання інгредієнтів створить ніжний та неповторний смак.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин