Смачна та бюджетна страва: рецепт котлет з рибних консервів
Ви можете приготувати цілу сковорідку котлет із однієї банки рибних консервів

Рецепт рибних котлет із консервів/Фото: скріншот
Рибні котлети — страва, знайома кожному з дитинства. Для їхнього приготування можна брати не тільки сиру рибу, а й рибні консерви. Котлети за цим рецептом вийдуть не гірше, ніж їх свіжої риби, а вартість їх буде дешевшою.
Рецепт котлет із рибних консервів: інгредієнти
- Круглий рис — 1 склянка
- Консервована скумбрія, сайра чи сардина — 1 банка
- Яйця — 1 шт.
- Картопля — 3 шт
- Цибуля — 2 шт.
- Сіль за смаком
- Панірувальні сухарі (або борошно) — для обвалки,
- Рослинна олія — для смаження
Спосіб приготування котлет із рибних консервів:
- Рис промийте і відваріть до готовності і дайте йому охолонути.
- Картоплю відваріть у мундирі, цибулю подрібніть і обсмажте.
- Викладіть у велику миску рис, натерту на тертці картоплю, цибуля та консерви, потім вбийте яйце. Рідину з консерви краще злити, щоб фарш не вийшов дуже рідким.
- Все добре перемішайте.
- Сформуйте маленькі котлетки.
- Обвалюйте котлети в панірувальних сухарях або борошні і обсмажте їх на розігрітій сковороді з олією.
Раніше розповідали, як приготувати запечені вареники з яблуками. Ділимося оригінальним рецептом неймовірно смачної страви.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ