RU UA
1

Смачна гуцульська страва: готуємо гриби з бринзою в горщику

Рецепти 10:56 - 30 січня 2023

Обирайте гриби, які вам найбільше подобаються

Смачна гуцульська страва: готуємо гриби з бринзою в горщику

Покроковий рецепт грибів з бринзою в горщику/Фото: Pinterest

Гуцули зазвичай готують ароматну та смачну страву з білих грибів. Ніжний смак здивує кожного. Гриби з бринзою в горщиках радять подавати разом з куркою та картоплею.

Гриби з бринзою в горщиках: інгредієнти

  • Гриби — 500 г
  • Жовта ріпчаста цибуля — 1 шт
  • Сметана — 220 г
  • Бринза — 150 г
  • Вершкове масло — 100 г
  • Пшеничне борошно — 1 ст.л
  • Сіль, чорний мелений перець — за смаком

Як приготувати гуцульську страву

  1. Ретельно промийте гриби та відваріть їх. Наріжте великими шматками.
  2. Очистьте цибулю та наріжте півкільцями. Обсмажте цибулю протягом 2-3 хвилин на вершковому маслі. Додайте відварені гриби та продовжуйте тримати на вогні 7-8 хвилин.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів. Натріть бринзу та підготуйте горщики.
  4. Нагрійте вершкове масло на маленькій сковорідці. Додайте борошно та смажте його 30 секунд, постійно помішуючи. Додайте сметану, сіль та перець. Зачекайте поки суміш закипить та вимкніть вогонь.
  5. Покладіть гриби з цибулею в горщики. Залийте соусом зі сметани та присипте бринзою. Запікайте страву 10-15 хвилин, поки не з'явиться скоринка.

Гриби з бринзою в горщиках готові. Смачного!

Раніше ми писали покроковий рецепт голубців із червоної капусти. Подавайте готову страву зі сметаною та зеленню.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин