М'яка текстура та вершковий смак: покроковий рецепт домашнього плавленого сиру
Основними інгредієнтами є молоко та кисломолочний сир

Як приготувати домашній плавлений сир/Фото: Pinterest
Домашній плавлений сир відмінно підійде для приготування канапок та крем-супу. Вам знадобиться лише одна година.
Плавлений сир: інгредієнти
- Кисломолочний сир — 1 кг
- Молоко — 1 л
- Харчова сода — 1 ч.л
- Сіль — 1 ч.л
- Вершкове масло — 100 г
- Курячі яйця — 1 шт
- Кмин — 1 ч.л
Як приготувати плавлений сир
- Нагрійте молоко. Його не слід кип'ятити.
- Додайте кисломолочний сир. Постійно перемішуйте, поки маса згорнеться. Покладіть сир у марлю з дуршлагом та дайте стекти рідині. Після цього слід добре віджати.
- Розтопіть вершкове масло на сковорідці. Додайте соду, сіль та сир.
- Тримайте на вогні 10 хвилин.
- Збийте яйце та додайте у сковорідку. Перемішайте та додайте кмин.
- Перелийте плавлений сир у форму. Залиште його у холодильнику на 1-2 години.
Смачний домашній плавлений сир готовий. Смачного!
Раніше ми писали рецепт французького цибулевого супу. Щоб відчути дух Франції можна навіть не покидати домівку.
Джерело:
Shuba
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ