RU UA
1

М'яка текстура та вершковий смак: покроковий рецепт домашнього плавленого сиру

Рецепти 11:56 - 02 лютого 2023

Основними інгредієнтами є молоко та кисломолочний сир

М'яка текстура та вершковий смак: покроковий рецепт домашнього плавленого сиру

Як приготувати домашній плавлений сир/Фото: Pinterest

Домашній плавлений сир відмінно підійде для приготування канапок та крем-супу. Вам знадобиться лише одна година.

Плавлений сир: інгредієнти

  • Кисломолочний сир — 1 кг
  • Молоко — 1 л
  • Харчова сода — 1 ч.л
  • Сіль — 1 ч.л
  • Вершкове масло — 100 г
  • Курячі яйця — 1 шт
  • Кмин — 1 ч.л

Як приготувати плавлений сир

  1. Нагрійте молоко. Його не слід кип'ятити.
  2. Додайте кисломолочний сир. Постійно перемішуйте, поки маса згорнеться. Покладіть сир у марлю з дуршлагом та дайте стекти рідині. Після цього слід добре віджати.
  3. Розтопіть вершкове масло на сковорідці. Додайте соду, сіль та сир.
  4. Тримайте на вогні 10 хвилин.
  5. Збийте яйце та додайте у сковорідку. Перемішайте та додайте кмин.
  6. Перелийте плавлений сир у форму. Залиште його у холодильнику на 1-2 години.

Смачний домашній плавлений сир готовий. Смачного!

Раніше ми писали рецепт французького цибулевого супу. Щоб відчути дух Франції можна навіть не покидати домівку.

Джерело: Shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин