RU UA
1

Захопить будь-кого: рецепт смаженого курячого філе з часником та соусом теріякі

Рецепти 15:00 - 03 лютого 2023

Цей спосіб приготування курки стане вашим улюбленим

Захопить будь-кого: рецепт смаженого курячого філе з часником та соусом теріякі

Рецепт курки з соусом теріякі / Фото: Pixabay

Частою проблемою під час приготування курячого філе — його сухість, яка не всім до смаку. Щоб зберегти соковитість м'яса, використовуйте соуси та спеції, а на самому філе робіть надрізи для кращого ступеня приготування. Прикладом рецепта, в якому застосовуються усі ці корисні поради, є той, яким ми поділимося.

Вам знадобиться:

  • 2 філе
  • столова ложка борошна або крохмалю
  • 15 г вершкового масла
  • 3 столових ложки соусу теріякі
  • 2 зубчики часнику
  • чайна ложка меду
  • сіль та перець на смак
  • олія для смаження

Спосіб приготування:

  1. Перед тим, як замаринувати філе, поділіть його навпіл та зробіть зверху перехресні надрізи у формі кубиків.
  2. Додайте сіль та перець на ваш смак, ретельно промніть м'ясо та посипте крохмалем чи борошном.
  3. Пательню розігрійте. Додайте олію та обсмажте курку з обох боків по 5 хвилин. Робити це варто під кришкою. Згодом додайте цілі зубчики часнику, вершкове масло та ще трохи посмажте.
  4. Додайте до філе мед і соус теріякі. Обсмажуйте, доки заправка повністю не покриє м'ясо.
  5. Готову страву можна подавати з кунжутом або зеленою цибулею. Додайте також улюблений гарнір.

Нещодавно ми ділилися рецептом кролика у томатному соусі.

Джерело: anny.cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

ГОЛОВНЕ ЗА СЬОГОДНІ
Більше новин